46

123

преди 7 години

Аз не съм си в къщи, ха да видим и сметката за парно ха.

45

анонимен

преди 7 години

при толкова трьби и потоци при толкова вятьрни ммелници аз сьм на мнениече тази зима ще излезе без пари искахме енергиина независимост свободенпазар няма картели надуваите парното и не се боите юнаци

44

Я гледай....

преди 7 години

До Адам Смит Браво Адаме! Затапи ги тези чу........и. Жан не бил виновен.Инфлацията беше съвсем умишлена за да се стопи вътрешния дълг и това доведе до срив в банковата система. Спестяванията на българите просто изчезнаха и държавата фалира. Баба ми била виновна , или може би Бойко ?

43

Реалист

преди 7 години

До Анонимен 29 Ами като заплатата ти не е 7 500лв. , напъни се още малко де....

42

хаха

преди 7 години

искрено ме разсмя тази статия,28лв.повече на месец,хахаха,той българина през живота си не е платил ток 28 лв.

41

Анонимен

преди 7 години

Ауу,голяма новина.Добре че ме информирахте , защото си мислех че ще платя по-малко.Явно "днес" нямат новини за могъществото но Путин.

40

Адам Смит

преди 7 години

До До 39 Адам СмитАми че кой е казал, че Виденов е виновен? На него шайката партийни другари му скрои шапка. Включително някои негови министри - Гечев, Чичибаба, шефът на БНБ Тодор Вълчев и пр. Хората ги наричаха "Чичибаба и 40-те разбойници". Но фактът си е факт. Дойде ли БСП на власт, независимо дали е Беров, Виденов или Орешарски, резултатът е един и същ.

39

ХАНИБАЛ

преди 7 години

До до Анонимен 41За какви заигравания говориш не разбирам? Ти въобще прочетете ли ми коментара и разбра ли за какво говоря изобщо? Силно се съмнявам затова ще ти обясня: имах впредвид съотношението между заплатата и разплащателната способност на обикновените хора в България и Англия и как политиците на двете държави поддържат тази способност.Ама не се притеснявай аз не се обиждам:) ,все пак ти не си виновен че не разбираш какво четеш. Приятен ден!

38

До 39 Адам Смит

преди 7 години

Смешен си. Имаше официални данни тогава, които сега вече ги скриха и външният дълг на България по времето на Виденов, намаля с повече от 2 млрд. долара. Това първо. Второ, защо си въобразяваш, че Виденовото правителство е виновно за фалита на банките, които още преди Виденов бяха вече фактически фалирали, а при Виденов, фалираха официално, което трябваше да стане доста преди това. Банките реално фалираха през 1992-1994 години, преди Виденов. Както се казва де факто и де юре.

37

Анонимен

преди 7 години

До ХАНИБАЛ 30Абе я се разкарайте със своите заигравки с разни англии и т.н.....Не ви ли се струва, че ставате не нахални, а безочливи и противни! Ами тая стара англия затова е добре, защото си беше империя, защото грабеше по цялата планета, защото всички богатства от колониите се стичаха в Лондон, сега на борсата в сити-то, играе, спекулира, мошенничества, обира и последни стотинки! Пфу, седнал да ни сравнява с англия! Тя що си остана монархия бе? А тука ни пропищава ушите с накакви "ценности"

36

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е такъв, че сметките са абсолютна лъжа, плаща се без да се ползва парно и се издевателства над хората защото единственото ефективно отопление е с парно. Всички ел. уреди са подходящи за температури над 0, не зная защо продължавате да меляте това за климатика който изобщо не върши работа.пуснат на 30 градуса изобщо го няма той не може да затопли леден въздух, това не е отоплителен уред изобщо

35

Адам Смит

преди 7 години

"При Жан Виденов изплатиха 2 000 000 000 дълг..."Браво! Това пък откъде го измисли? При Виденов с фалита на банките се стопиха събираните с десетилетия спестявания на хората, а парите отидоха в ръцете на червената мафия. Заплатата беше 4-5 долара, а след оставката в хазната са останали всичко на всичко 200 милиона долара. От ранни зори пред магазините се извиваха опашки за хляб. Та затова "благодарният" народ прогони комунистите с камъни.

34

Анонимен

преди 7 години

Така е щом нещете с братска Русия ще плащате Чичо Сам евтинджас не дава даже от тецовете дето са бьлгарски

33

sofeto

преди 7 години

Според някои сметките за отопление трябва да падат при по голям студ..... това не го знаeх!!!

32

Анонимен

преди 7 години

*** хващай лопата и започвай да чистиш снега, че станахте за смях

31

морски

преди 7 години

До ХАНИБАЛЕла да видиш , що хотели са построили нашите политици по морето.И това от спестени закуски !!

30

Анонимен

преди 7 години

Пернишка представа за справедливост:договаряш с жрица на любовта ,цена на услугата,и после не си доволен и не плащаш,!

29

Анонимен

преди 7 години

Очевидно е че сметките ще са яки. Не случайно баце подава оставка - има нюх и опит в тия работи!

28

???

преди 7 години

Добре де, къде е новината? Естествено, че когато е по-студено ще плащаме по-високи сметки за отопление, независимо как се отопляваме. Иначе по моя опит най-добре си е с парно, а съм се топлил с парно, климатици, духалки, ел.радиатори, нафтова печка, камина, печки за дърва и въглища. По-добро от парното няма. Тези дни като сложих радиаторите на 3 и половина (максимума е 5) и стана 23-24 градуса.

27

socialen

преди 7 години

Парното не работи през по-голямата част от времето. К'ви сметки!?