93

Така е

преди 7 години

До всички: Не се радвайте на малко прасе и нов началник , че нали знаете.....

92

Анонимен

преди 7 години

Opa dr posoka tram simpatjaga schegadjii miliarder i bal obi4a plemeitki i hubavi jeni4ki ok e

91

Превод

преди 7 години

Обама се опитва да каже, че Путин му е сраал в гащите и затова във Вашингтон смърди.

90

Браво

преди 7 години

Браво на Обама. Колкото повече лъже, толкова повече хората се отвращават от САЩ. Дето се вика, който квото сам си напрай, даже и Путин не мож му го направи.

89

САЩ

преди 7 години

От демокрацията САЩ не влияят на иборите в Европа и света. САЩ просто организират преврати.

88

Доживяхме

преди 7 години

Доживяхме да видим как американския президент се избира от Путин, ха ха ха

87

АНОНИМЕН

преди 7 години

Няма ли лудници в САЩ за тази откачалка? Путин ли забраняваше на американците та идваха по 300 човека на митиниги на Хилари докато на Тръм в залите бяха 35000? Путин ли казваше на Обама да завладява близкия Изток та американците се отвратиха от неговата политика? Този лудия американец, който оня ден простреля хора на тяхно летище и който бе участвал в мисии в Ирак Путин ли го накара? По данни от американски сайтове всяка година хиляди от тези американци се самоубиват, защото и те са убивали.

86

Анонимен

преди 7 години

До Един българин 94Хи-хи-хи-хи.....ще падна от смях......Мадона била "свободомислеща"....или пък разни артистчета, на които подкрепата се състои само в това колко нули след единицата ще им поставиш на чека!!! НАЙ-КОРУМПИРАНОТО ОБЩЕСТВО, на клинтонша какви мръсни ризи и изнесоха, как за лекция от 15 мин получава 650000 дол!!! Катарски пари, от саудитите....всичко това е ЗА ФОРМИРАНЕ НА СВОБОДНО МНЕНИЕ????? ТИ въобще вярваш ли си сам като плещиш такива глупости!!!!

85

Анонимен

преди 7 години

До Един българин 94Да бе да!!!! Брей, брей, брей....ти това, което устроиха даже в деня на гласуването на избраните от тях т.н "избиращи", 270 от които трябваше да потвърдят, че Трамп е президент, това че ги заплашваха даже, ако не се отрекат от гласуването си за него, ти на това СВОБОДНО МНЕНИЕ ли му викаш!??????? В краварията ОТДАВНА НЯМА СВОБОДНО МНЕНИЕ! Там всичко въртят парите, многото пари!!! И който заплашва, че парите ще изменят направлението на потока - го записват в противник!

84

Ангел доЕдинБългарин

преди 7 години

Да си свободомислещ си е едно.Това да подкрепят неистово Хилъри е твое право НО това да ти дават Трибуна пред цяла Америка да бълваш Предизборните си слова без да си участник в надпреварата си е Манипулация.Всички Американски медии даваха Трибуна само на привърженици на Хилъри.Пускам SNN и какво да видя Ролинг Стонс плуят по Тръмп.Беонсе също.SNN им дава ефирно време на артисти да изказват предизборни слова.Как един привърженик на Тръмп не видях да се изказва.Това е чудовищна маниполация

83

дедо Ташунко

преди 7 години

А като е "очарователен и общителен" защо му правиш кал черно момченце? С нищо добро няма да те запомним, освен с лицемерните ти празнословия като нашата Плевня. Имай впредвид, че Бог забавя, но не забравя!

82

Анонимен

преди 7 години

Вах, вах, вай, вай.....а само преди два месеца се чудеха с какви отвратителни думи да го нарекат!!!!! И това ми били защитници на някакви си там "ценности"!!!!! УНИКУМ!!! Тия и за фурнаджийски лопати не стават! Господи, започвам ВЪОБЩЕ да се чудя как оцелява такава държава, сред толкова лъжи, измами, мошенничества, борсови спекулации с напълно безмислен ефект, завоевателни войни с цел разрушаване на държави и завладяване на природните и богатства, сеене на хаос по цялата планета. Боже, спри ги!

81

Един българин

преди 7 години

До: номер 93 (Ангел)Ами не, Ангелчо, това не е манипулация. Ама как да го обясня така по детски, за да го разбере малкото ти мозъче?Виж какво, разбираш ли, в САЩ и други демократични държави, известните хора са независими личности, а не на хранилка при президента/царя.Всеки има собствено мнение, и след като масово знаменитостите не харесват Доналд Тръмп, те имат пълната свобода (на словото) да изкажат личното си мнение.Така че не, не е манипулация, по никакъв начин!!!

80

Ангел

преди 7 години

Всички медии плюехте по Тръмп преди изборите .Особенно Европейските и особенно Днес бг ( не че са фактор).В Америка се надпреварваха певци ,актьори и прочее да плуят по Тръмп!!! Това не е ли Манипулация!!!!Разкритите мейли на Хилъри са 1% от пропагандата която бълваше месеци .Ако не беше тази пропаганда Тръмп щеше да спечели с 70 на 30%.Добре че Американския народ е Умен и не се поддава на Манипулации като Българския!!

79

Анонимен

преди 7 години

Американците се разделиха на две и водят истинска война срещу собствения си президент. Това само радва)

78

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ВЕЛИКА ДЪРЖАВА, А ПЪК КАКВИ СМЕШНИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ,ВЕЧЕ КОЛКО МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА,ИМА,НЯМА,ЛОШ ТРЪМП,ХУБАВ,СМЕХОРИИ,ПУТИН СИ Е ВЕЛИК БЕЗ МНОГО ДА СЕ ХВАЛИ,ТЕ САМИТЕ ГО ПРАВЯТ ВЕЛИК ,КАТО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКАА СЛУШКАТ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ.В ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА ИМАШ ИДЕАЛИ ЗА НАРОДА СИ ,ЗА НАЦИЯТА,ЗА БЪДЕЩЕТО НА ХОРАТА,НА ТОЗИ ФОН ПИТАМ НАШИЯ ПЛЕВЕЛ,С КОКВО ЩЕ СЕ ПОХВАЛИ СЪС ЗАПЛАТАТА СИ И С ПРАЗНОТАТА СИ.

77

погр ебален агент

преди 7 години

След интервюто, Барак Обама избяга в Кения и потърси убежище в родното си село.

76

проктолог

преди 7 години

Обама лъже за руските хакери. Както Обама лъжеше, че Хитлъри не е корумпирана. Както Обама лъжеше за фашистката хунта в Куев. Както Обама лъжеше, че Крим бил окупиран. Както Обама лъжеше, че ще закрие концлагера Гуантанамо. Както Обама лъжеше, че ще пребори расовата дискриминация в САЩ и убийствата на чернокожи от бели полицаи. Както Обама лъжеше, че не поддържа и не финансира главорезите от ИДИЛ. Както Обама лъжеше, че не подслушва Ангела Меркел.

75

без пардон

преди 7 години

Ако не беше толкова жалък, Обамата щеше да бъде много смешен.

74

в отбора на Кения

преди 7 години

Обама към Тръмп: Путин не е от "нашия отбор". Тръмп към Обама: Ние с Володя сме в един отбор. А ти, Барак Хюсеин, не си в нашия отбор. Ти си в отбора на Кения!