38

Дики

преди 7 години

Защо лъжат така в статията????Я да видим каква е истината-даваха го и по ТВ.Камиона се вряза в нищо неподозиращите войници-стрелбата след като ги сгази а не преди това!Кой палестински лъжец я писа?

37

Гост_1

преди 7 години

До опетковНе е ООН, а САЩ.

36

Аlex

преди 7 години

До опетковЯвно не четете добре историята. Още хиляди години преди Христа, кореното население - Палестинците са дали подслон на прогнените от Фараона Евреи още по времето на пророга Мусей. Решението на ООН 1948 е довело само до реализиране на една държава- Израел, която впоследствие не допусна създаването на Палестинска държава, въпреки че и палестинци и араби са признали държавата Израел през 1990 и от 1948 палестинците се надяват израелската армия да изле от техните територии.

35

опетков

преди 7 години

Проблемът на останалия свят и ООН (САЩ) е , че не направи нищо за създаването на арабска държава в Палестина по времето на създаване на държавата Израел. С помощта на САЩ евреите си създадоха държава, а арабите останаха да духат супата. Направиха няколко войни срещу Израел, които катастрофално загубиха. И те така..продължават с терора. Но откакто загина СССР няма кой да им помага.

34

опетков

преди 7 години

До Alex Написаното от теб показва колко не си наясно с израелско-палестинския въпрос. След разпадането на Отоманската империя, която е владяла Палестина 400г., след Първата световна война Палестина става Британски протекторат, т.е. нещо като колония. Мисля, че през 1948г. ООН взема решение за създаване на 2 държави-Израел и Палестина върху тази територия. Проблемът на арабите е, че те не признават съществуването на държавата Израел и се борят за нейното унищожаване от самото и създаване.

33

Анонимен

преди 7 години

Nyama kak taka stava dnes na nyakoy drug utre na teb taka virvi krigovrata na jivota nishto ne ostava beznakazano molya se za oshte takiva pozitivni prekrasni *** samo za cionistite unishtojili na red dirjavi nonstop bez spirane da gi iztrivat ot liceto na sveta amin.A koyto im saboleznovava mrusni neshtasnici

32

oпетков

преди 7 години

До Анонимен Евангелията нямат нищо общо с ционизма и с талмуда и талмуда няма нищо общо с евангелията, защото евреите отхвърлят напълно Христос и религията, създадена уж от него.

31

Alex

преди 7 години

Аз не подкрепям тероризма под каквато и да е форма, но според мен става въпрос за около 70 годишен конфиликт между палестинци и еврей и през всички тези години израелски военни убиха около един милион палестинци, извършиха и кланета и света гледа, никой не можа да помогне на палестинците. Вероятно целта на атентаторът беше да убие войници, които окупират чужда територия - тоест Израел окупира палестински територии и палестинците останаха без земия, без домове, без права и отчаяни от безнадежда.

30

Анонимен

преди 7 години

Израел никога не си е оставял "магарето в калта". Даже ме напушва смях като гледам как БГ съдът ще води дело срещу организаторите на атентата в Бургас. Мосад отдавна ги ликвидира. Смешното е, че нашите го знаят ама пуста процедура:))

29

Белагуев

преди 7 години

Тук чета тъпизми-Левски и ционизъм?!?!?!?!

28

Анонимен

преди 7 години

"Някой може ли да обясни защо ИД досега не е отправила една заплаха срещу Израел, един куршум не е изстреляла?"Защото не е прието дете да стреля по баща си.

27

бг

преди 7 години

Какво искаш да кажеш-че Васил Левски е бил нацист и илюминат?

26

бг

преди 7 години

Щом ционистките сатанински животни Джон Кери и Джо Байден казват че е мирна религия,такава ще да е.

25

бг

преди 7 години

БХК: Кой дава право на полицаите да стрелят без разрешение?

24

Извънземен

преди 7 години

Шофьора ще да е от оная, мирната религия, нали? Долни гадни брадати нещaстници, смърт за вас.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Ционизъм е национално-освободително движение от типа на това което Левски е изграждал в България. А талмуд е мистично учение което се мъчи да открие засекретени данни в Тората (стария Завет) а някои и в Евангелието

22

Анонимен

преди 7 години

Съмнява ме тоя да е от ИД. Не, че не използва техните методи, де.

21

Анонимен

преди 7 години

Pulno s razbirkovci.Ako obshtuvate s iranci palestinci i pakistanci,shte razberete kakvo znachi omraza kum Izrael,no vsichki te zavijdat na Izrael,kakto i kup bulgari.8 mln sav Izrael,no ima kakvo da nauchim ot tyah,a ne ot palestinci,iranci i afganistanci.

20

Дейвид

преди 7 години

Ми като стрелят по него ще ги гази я! И по вас да стрелят и Вие ще газите!

19

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да обясни защо ИД досега не е отправила една заплаха срещу Израел, един куршум не е изстреляла?