41

Анонимен

преди 7 години

Кво ме топли мен това. Те парите се прибират от разни мафиоти които са си направили хотелите с крадени от народа пари.

40

Zevzek

преди 7 години

До БГТочно така! Повечето работят на черно! А това тази *** не ги ли вижда.....

39

No money No trolls

преди 7 години

Ко стана е , къде са тролчитата днеска , да ни ринат сняг на пузитану ?

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22"Ангелакова пък с какво допринесе за този бум,та даже се и хвали"---Е, как с какво! Николинчето е РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ на туризма у нас. Те заради нея идват.

37

БГ

преди 7 години

АЗ СЪЩО БЯХ ЧУЖДЕНЕЦ В ГЪРЦИЯ,НО НЕ МИ ДАДОХА КАСОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА ДОСТА ПАРИ,НИЕ СМЕ ПО ЗЛЕ ОТ ГЪРЦИЯ,ЗНАЧИ РЕАЛНО ЧУЖДЕНЦИТЕ СА 16 МЛН,КАТО ИМАМЕ В ПРЕДВИД ,ЧЕ ОКОЛО 50 ПРОЦЕНТА СЕ РАБОТИ НА СВЕТЛО,ИЛИ СЕ ГЛЕДАТ ГРАНИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ, А НЕ ПАРИТЕ ОТ РЕАЛНАТА ИКОНОМИКА ПО ХОТЕЛИТЕ,Т.С. ТОВА Е ЛЪЖА.

36

Анонимен

преди 7 години

А българите ходят на туризъв в Европа да мият keнефите на западняците а жените да работят ***.

35

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПри "комунизма" пенсионерите не ровеха в контейнерите с отпадъци както днес при демокрацията и капитализма.

34

Tova mi haresa mnogo

преди 7 години

Такаааа кратка справочна услуга относно руският туризъм . Рускините ходят в братска Турция заради един голем , Руснаците ходят в Турция поради същата причина и отчасти заради Украинките , факт , Рускините ходят в България заради един голем , а руснаците най-накрая да попаднат на жена :) Хахахахха А малките рускинчета обичат нестандартните работи и калотията :)

33

БГ

преди 7 години

ТЕЗИ ДАННИ ОТ КЪДЕ СА,ЩОТО В ХОТЕЛИТЕ ПОЛОВИНАТА СА НА ЧЕРНО,ПРИХОДИ НЯМА.

32

Един от Северозапада

преди 7 години

Това число включва ли бежанците,или не?

31

Анонимен

преди 7 години

Ами тогва недейте да ги каните руснаците бе, наложете им санкции - не ги пускайте в България. Защо им давате визи и министърката се мъкне в Москва да проси за руски туристи, а? Ама тогава ще изпукате от глад, защото само това имате, туризма а да изнасяте миячи на тоалетни и *** в Европа - ама от миячите и проституките само не можете да живеете.. Ако не са руснаците да ви хранят жив зян сте си.

30

Анонимен

преди 7 години

Поредната лъжа.

29

Щирлиц

преди 7 години

Сега разбрах,защо всяка година /не/вдигат заплатите.НИКОГА вече комунизъм!Амин.

28

Анонимен

преди 7 години

В ГЪРЦИЯ ВСИЧКО Е ЧАСТНО С ЯСЕН СОБСТВЕНИК. ТУКА СМЕТКИТЕ СЕ НАГЛАСЯТ КАКТО В СОЦА.

27

Анонимен

преди 7 години

Бокова ударно работи по изграждане на мостовете Европа -Азия.

26

Анонимен

преди 7 години

ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ МОДЕЛА ЗА УПРАВЛЕНИЕ. ДО ТОГАВА ВСИЧКО ЩО МОЖЕ ДА РАБОТИ ДА ОТЛИТА НА ЗАПАД ТУКА КАТО ОСТАНАТ СЛУЖИТЕЛИ, ПЕНСИОНЕРИ, ИНВАЛИДИ, УЧАЩИ. Държавата ще се преустрои.

25

В зимна снежна буря

преди 7 години

при развитие на сватбен туризъм(според дугаркатах Бокова), хилядите младоженци от Азия биха били блокирани по Черноморието и щяхме да я ОПЛЕСКАМЕ !

24

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ ХОТЕЛИ НЕ СА ЧАСТНИ. ТЕ СА НА ПОСТАВЕНИ ГРУПИ. КАТО СЕ ОТЧИТАТ СЪЩО ТАКА КАДЕТО ТРЯБВА. И затова повишение на заплатите ЗАВИСИ ОТ СЪВСЕМ ДРУГИ.

23

Анонимен

преди 7 години

ДО 21 ДАНАЦИЯ ПЛАЩАТ САМО ФИРМИ. Ежедневно ДДС, както фирмата ако е на Светло и ДОД. Колкотп повече малки фирми толкова държавата печели.Те не са от БЮДЖЕТА , А ИКОНОМИСВАТ. От НЕГО.

22

Анонимен

преди 7 години

И с какво това повиши стандарта на живот на българите? Увеличиха ли заплатите в туристическия сектор? Това спомогна само на собствениците на хотели и заведения да си купят по-скъпи коли. На работиника никой не му увеличи доходите. В България има нужда от държавна намеса за повишението на доходите на хората. Няма да стане по друг начин. Хотелиерът потъва бавно, оплаква се, че няма хора за работа, но никога не е склонен да вдигне заплатата.