65

Истината

преди 7 години

ЧЕЗ и другите крадци. Нали ревете, че сте увеличили цената на тока за да инвестирате в електропреносната мрежа. Ами лятото не стойте по летните курорти с откраднатите пари от народа, а подменяйте жици, стълбове и трафопостове. Хайде стига сте се оплаквали, че цената на тока били ниска, като е ниска и не ви е изгодно - Марш там от където сте дошли, крадци.

64

Охранителят-София

преди 7 години

Подаването на ток им е толкова слабо,че бойлера ми на къщата не може да изключи с часове ,защото не достига дадената температура! Наред с отоплението на 3 помещения става ужас. Ако не го правя поне един път в срдмицата ,при този студ банята ми заминава! Миналата година всичко смених ,чиния,смесители ,защото мрежата ми се претоварваше,а именно заради слабия ток термостатни уреди не могат да работят ефективно и претоварват иначе доброто ел табло! Какви съвети ЧЕЗ ми давте????

63

пешо петев

преди 7 години

Това е повече от смешно и съветите Ви са доста нерентабилни,меко казано.Не се върнах в България за да си тръгна пак от тук,но уви май пак ще си сгъна парцалите.Защо не инвестирате в по-добра мрежа с оглед печалбите или е по лесно да си приберем всичко като на борсата,ааа.

62

допълнение към 65

преди 7 години

Според синоптиците една от най-лютите зими е била тази през 1954 година. Тогава Черно море е замръзнало. А река Дунав цели два месеца е била скована от лед.Според статистиката най-студено време у нас се наблюдава през януари. Не случайно месецът е смятан за период с най-ниски показания на термометъра

61

до 63 някой

преди 7 години

Може да се обесни с пад на напрежението в мрежата, породено от голяма консумация ( в България е обратното, поради недостатъчно захранване икономия на проводници, използване на проводници с недостатъчно сечение. Електрическа мрежа която е трябвало отдавна да се подобри, но това значи да се влагат капитали, а това в България няма как да стане, тук се гледа само да се печелят пари. Ако това е първата студена зима, да има някаква изненада да но това си е най-нормална зима. Имало е къде по студениСпоред синоптиците една от най-лютите зими е била тази през 1954 година. Тогава Черно море е замръзнало

60

Ив

преди 7 години

България не е ли държава с четири сезона? Откога снегът и студът през зимата са бедствие, а не нормално и предвидимо климатично явление? Нима пътищата са за ползване само от април до октомври? Как така на магистрала имало фуния, в която стават навявания? А защо не е проектирана със съоръжения така, че да не се налага слизане във фуния? Безотговорност и непрофесионализъм прозират във всичко, което се контролира от държавни органи

59

Alianh

преди 7 години

Nova zastrahovka - bg iglou za bg generali s vetreni perki.

58

Анонимен

преди 7 години

Не можем да пестим - това означава чешките пенсионери да стоят гладни , а ние като истински ,,европейци''не можем да го допуснем !

57

haha

преди 7 години

До А1или да мръзнеш, като куче и да похарчеш повече пари за доктори и лекарства след като се разболееш!___________________________________________________Има само едно малко условие - требва да оцелееш ... за да стигнеш до доктор. Ако температурата падне до -30 и задържи така за 2 седмици което не е изключение за Бг тогава какво правиме???

56

А1

преди 7 години

ЧЕЗ съветва: Пестета тока, за да не останете без него.-------Мдааа.... дилемата е сериозна!Или да спестиш елекричество и пари за отопление или да мръзнеш, като куче и да похарчеш повече пари за доктори и лекарства след като се разболееш!

55

se

преди 7 години

НЕНОРМАЛНИЦИ....

54

haha

преди 7 години

Нали питахте за какво са ви проекти като Белене (Атомна Електроцентрала) и Южен поток ( Газопровод). Може би сега може и да можете да си отговорите - ако дойде студеното може и да оцелеете... За останалите ползи няма смисъл да се говори.

53

Koruch

преди 7 години

Mladi bulgari emigrirat masovo v Afganistan. Tam pone imat redovno tok i bg armia da gi pazi ot toka.

52

Анонимен

преди 7 години

Като гледам на 49-ят коментар колко минуса му лепите. Разбирам защо тази държава все ще е зле. Използването на ел. енергията за загряване се характеризира с почти 100% КПД. Може и тук да ми лепнете минусите. Мен не ме вълнува, аз знам разликата, проблема си е лично ваш. *** народ лесно се ръководи

51

ВЪПРОС към ДАНС

преди 7 години

Защо не се включат Фотоволтаичните Паркове в Мрежата ?

50

Анонимен

преди 7 години

Пестете, ако можете, хахахах ! Така може да се подиграва и съветва само монополист, който е сигурен в продажбите и че не може да се пести.

49

Нас

преди 7 години

ЧЕЗ и Енерго про са ЧАСНИ проверете собствеността ще ви е интересно !!!

48

Анонимен

преди 7 години

Богатите ,са богати,защото знаят да произвеждат,но и да пестят!Спомнете си,защо Габровците резли опашките на котките!Но соцолизмо обръща всички реалности!В Америка милиардери ходят на работа с колело,тука е срамно!

47

Анонимен

преди 7 години

И каква разлика има каква е печката дали е духалка или не е духалка. За такива малаум,ници пише на тях 2000 W вата. Ако е климатик да има разлика. Ама всички печки 2000 W отделят топлина равно на потребената енергия.

46

11

преди 7 години

Тия, дето ни грабят, ни съветват как да ни ограбват по-малко?!