60

Анонимен

преди 7 години

Интересно, че не се е доверила на "супер" лекарите от съседката, а се е изнесла при първа възможност!.....Комшийските лекари са свършили най-важнато в критичния период. Рехабилитацията когато вече живота и е извън опасност може да се извърши навсякъде.

59

аз

преди 7 години

Искате да кажете,че норвежците,ще се трогнат за някаква си българка! Хайде бе! Тя е вече с норвежки паспорт и норвежки осигуровки.

58

ВТ

преди 7 години

Нямам нищо против момичето да се оправи бързо,независимао дали е Нурай или Иванка! Обаче знаете ли колко много българи се нуждаят от специализирана мед. помощ и транспорт.И няма да го получат,защото у нас се тръби,че здравеопазването е безплатно и се чака от лекари с 800 лв заплатки да работят все едно получават 8000.Ами норвежките и турските лекари са доволно мотивирани! И не ми разправяйте басни,че всичко това ще е безплатно за Нурай.Ще ѝ се изцеди осигуровката,даже и ще си доплати щедро!

57

Анонимен

преди 7 години

Интересно, че не се е доверила на "супер" лекарите от съседката, а се е изнесла при първа възможност!

56

ДОКТОР ДУЛИТЪЛ

преди 7 години

ПОСТРАДАЛА БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНКА ......... ЛЕКУВАНА В ТУРЦИЯ В КАЧЕСТВЕННА БОЛНИЦА ЗА СМЕТКА НА ТУРСКАТА ДЪРЖАВА, ТРАНСПОРТИРАНА С ЧАРТЪР ПЛАТЕН ОТ НОРВЕЖКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ И ДОЛЕКУВАНА ТАМ !!!!! КОЛКО МНОООООООГО СМЕ ДАЛЕЧ ОТ БЕЛИТЕ СТРАНИ.

55

Възмутен

преди 7 години

И какво - сега ще ни хвалите норвежкото здравеопазване, а нас тука кучета ни яли ...Сигугно другия път като закъсаме в преспите ще ще Шеф чакаме Боко да ни изнесе на ръце лично от преспите!

54

Анонимен

преди 7 години

Българите с българско гражданство излиза, че са по-ценени. Уж еднакво обучавани в едни и същи училища пък каква разлика в последващата реализация в непредубедена среда. От къде идва тая очекъртеща разлика? Да не би от различното възпитание в семейната среда? Само питам.

53

Анонимен

преди 7 години

Да не се окаже така , това моми4е да е наследница на истинските българи дето са основали държавата България , а ние българите да се окажем някакви мелеси .За това да си живеем кротко и да не се правим КОЙ ПО .

52

анонимна.

преди 7 години

Ами БРАВО на Норвегия!Защитават си работниците- т.е. хората които и изкарват някакви блага- независимо какво работят.Ако е певица или спортист или артист в България - може.Живота е даден за всички еднакво МОМИЧЕТО ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ.

51

Анонимен

преди 7 години

Преди 1970 година норвежците се прехласва по България. Сега е обратно.

50

Анонимен

преди 7 години

Норвегия е бензиностанция, както и Русия , ама по различна.

49

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, младо момиче, невиновно за нищо, а сумати народ и желае едва ли не смърт !? Хора, вземете се в ръце, българинът не е толкова злобен !

48

Анонимен

преди 7 години

Нали и "приятелката" с която е била в Истанбул е била българка, защо никакво внимание не се обърна и на тази българска гражданка. Да разкаже как се е уплашила, как се е чувствала - нищо! Е, не може такава дискриминация?

47

шведка

преди 7 години

Защо ме триете? Казвам само, че родителите живеят в Ljungby, Sweden. Градчето беше малко за момичето и то си намери подходяща среда в Осло.

46

до 49 Ицо

преди 7 години

Причината норвежците да живеят добре не е, че са намерили петрол, а че разпределят справедливо печалбата от това ме имат природни ресурси. И в България има златно находище в Челопеч, но елате ни вижте ! Вече съвсем сериозно сравняват по стандарт България с Етиопия...

45

Анонимен

преди 7 години

Странното е че в норвежката преса не пише нищо за случая, т. е за тях това си е рутинно действие, и нормално след като момичето е осигурено по норвежкото законодателство

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова на снимката е момче в женски дрехи------------------сигурно затова хубавото Наде не искаше да каже коя/кой е?

43

Ицо

преди 7 години

Много българи сравняват Българско село от 50 къщи с Осло. Сравнявайте София с Осло. Допреди 20 години бушмените тук са деляли 1 тоалетна между 2 етажа в блоковете. Учениците в 10 клас в Норвегия не могат да решават уравнения с 2 неизвестни. В 10 клас, да повторя. Докторите се допитват до Гугъл.Единствената причина, да живеят що годе добре е това, че са налерили петрол. Не измислили, а намерили.

42

Анонимен

преди 7 години

До -Разноските по транспорта до Осло и лечението там се поемат от норвежката държава.---------------------Това според българската Камбулина.

41

bulgaro

преди 7 години

..Sayin Nuray...nadyavam se vsichko da e na po dobro...Uspeshno lechenie i shtastilivi dni..