34

До цензуриста

преди 7 години

Нали ти искаш демократично отношение, защо цензурирал опозицията. Усещаш ли какъв си във кръвта ти сега?

33

Рашид ел Тюрки

преди 7 години

Салафистите не са лоши хора, те просто искат шериат. Това е право на всеки мюсюлманин да иска да живее в държава, която се управлява по законите на Аллах.

32

жена във Франкфурт

преди 7 години

До DarmaМного точна оценка! Живея във Франкфурт от 3 години, но от около година наистина стана страшно да се движиш в града без страх. Централните улици са заляти от шляещи се араби и северно африканци, всички движещи се в големи групи и предизвикващи страх и ужас. Полицаите се разхождат с автомати около тях, но какво от това. Човек има усещането, че те пазят тези мюсюлмански *** и терористи, а не немците и нормалните работещи хора в града.

31

No comment

преди 7 години

От желание да се спазват правата на всякакви видове психопати , цената на правото на живот на обикновените хора остава на заден план . Значи , имаме тука 1200 терористи , но нямаме достатъчно силни доказателства за това ! Най - силното доказателство е като убият няколко десетки мирни хорица . Ето го мечтаното доказателство !!! Сега пък терориста изчезнал ! Нищо , ще го търсим . Важно е хората да имат усещането за демокрация .

30

100%TURK

преди 7 години

Е и кво като в турция е имало президент кюрд ?!________________До 30.Много значи , мноооого ! И чак когато и в България бъде избран турчин или *** , тогава почни да филосовстваш ! А до тогава , гледам май ще има да пиеш много чай още !

29

Darma

преди 7 години

До ПустинякТи изобщо ходил ли си в Германия през последните 2 години? А в България?Какви светлинни години, бе човек? Ти нормален ли си изобщо? И какво общество в Германия? Та по улиците се разкарват само близко-източни и африкански маргинали. Немците се страхуват да излизат. Влези в Die Welt и прочети статията за това, че 58% от жените се страхуват да пътуват в градския транспорт и да ходят по улиците сами.

28

Анонимен

преди 7 години

1 200? Само????? Та тук се преселиха цели армии!

27

Анонимен

преди 7 години

Виждаме нагледно какво става с една държава, когато се прави на по-католик от Папата и кани куцо и сакато заради "европейските ценности" на брюкселските психопати.

26

Наблюдател

преди 7 години

Забележителна глупост трайно броди из Германия, като времето непосредствено преди Хитлер ! 1-о поканиха всички ислямисти,сега извадиха списъци да ги броят! Не е зле да извадят и хронометри да отчитат времето до следващия атентат! После ще се чудят: Що тъй?

25

Анонимен

преди 7 години

Американците като засекат терорист - го изпращат в секретен затвор като Гуатанамо и той изчезва. В Европа са политически коректни. Разликата в интензитета на терористичните актове показва какъв е резултата в подхода.

24

преди 7 години

До амъна кояйъмСъс "задълбочените" си познания за Тюркийе и кюрдите можеш да шашнеш само някой 5 годишен от маалата си, а не мене. Ти докато си виждал Урфа, или Мардин, или Диарбакър и пр. само на карта, аз съм бродил по техните улици и околните планини и чукари в продължение на 7 години! И да не забравя - ама коймак истийорсан, анана гит!

23

хуманно предложение

преди 7 години

Едно кастриране на пристигащите, като превенция, би гарантирало спокойствие на цяла Европа. Така не само пристигащите "лекари", "учители" и "ядрени инженери", но и натурализираните "европейски граждани" ще постигнат душевно равновесие и ще се съсредоточат върху професиите си.

22

Милански

преди 7 години

>33 Ми земете да посещавате споменатите джамии, белким и нашите роми почнат да ги спонсорират;)

21

наблюдател

преди 7 години

Има някаква грешка. Не може лекари, учители, ядрени инженери да правят такива неща.

20

до 32

преди 7 години

Дай боже един ден да отдеш да живееш в Турция, да ти сложат феса на главата и да се кланяш на килимчето всеки ден..тогава ще разбереш, че и в Турция не е добре! даже е по-зле като съдя по моите прятели в Турция, които само се споглеждат, но не смеят да говорят и искат да напуснат завинаги обетованата земя на султана Ердоган.

19

Анонимен

преди 7 години

Е, умилостивихте ли ги джихадистите, като им вкарахте един милион мюсюлмани за подкрепление, Мамо Меркел?

18

амъна кояйъм

преди 7 години

До Е и кво като в турция е имало президент кюрд ?! Да не би турската върхушка да го е оставила да помага на кюрдския народ ? Турската държава е симулант на демокрация ,назначава един президент кюрд или двама политици ,но постоянно им диша във вратовете и ги кара да правят това което е изгодно само на турците ,а не което е от изгодно и на кюрдите ! Ти отиди в Урфа и югоисточна турция и виж как турската власт се отнася с почти 20 милионното кюрдско население , виж в какъв ужас живеят кюрдите

17

до всички

преди 7 години

Въпроса ми бе всъщност, да го преведа---защо Запада предпочита арабски терористи пред българоциганите? Само да поясня--на арабите-торористи им се плаща за да са в Германия, а българоциганите-ни гонят като най-долните творения на дявола.

16

преди 7 години

До Боже ГосподиДай боже един ден и репресираните малцинства в българия се сдобият с една десета от правата които имат кюрдите в Тюркийе.Дай боже един ден и българия да си има президент турчин, както в Тюркийе имаше кюрдин президент - Тургут Юзал.Дай боже един ден и в българия да има турчин министър-председател, както в Тюркийе си имат - настоящият премиер Бинали Йълдърм.Дай боже един ден и в българския парламент една трета от представителите да са от малцинствата, както е в Тюркийе! Амин!

15

преди 7 години

До 23Много добре знам кой и защо създаде ПКК, но тука само КОНСТАТИРАМ ФАКТА за документираната подкрепа на Германия към терористите от ПКК, която включва финансиране, трениране на терористите в тренировъчните лагери в северен Ирак от страна на инструктори от Бундесвера, доставка на оръжия и муниции на терористите от страна на германското правителство. Между другото не само ПКК, никой терорист от терористични организации, които са активни в Тюркийе - общо около 120, не ги закачат в Германия.