41

Анонимен

преди 7 години

Обама е едно голямо и безполезно нищо.

40

Анонимен

преди 7 години

Обама е един от най-добрите президенти на САЩ. Той извади страната си от най-голямата следвоенна икономическата криза и изтегли войските си от Ирак и Авганистан.

39

Анонимен

преди 7 години

След демократичната арабската пролет на Барак Хюсеин Обама, обикновените хора повече от всякога заработеха задружно. Направиха си ИДИЛ. Създадоха Държава, нарекоха я Ислямска. Изпратиха милиони подръжници на идеологеята си в Европа. Какво по-задружно от това иска господин Обама ??През целия си мандат от 8 години Обама мислеше за мюсюлманите, пренебрегваше християние и обвиняваше евреите.Пораженията които той направи на света немогат да се измерят с нищо.

38

ZOO

преди 7 години

Обанго да си хваща банана и OUT!

37

Наблюдател

преди 7 години

Е къде да работят дружно като изнесохте предприятията си в Китай?

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Ти явно си пил нещо, което не се различава много от лакочистител! Такава злоба и човеконенавист не идва току-така! А колкото до твоя обамка, още не си е тръгнал, но ВСИЧКИ са наясно, че по-провален президент на краварията не е имало!!!! Путин го надигра ПО ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ! А и не е работата само в Путин. Той само озвучи, още в мйнхенската си реч през 2007г че НЕЩАТА В СВЕТА НЕ ВЪРВЯТ НА ДОБРЕ И НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ! Не го чуха и да си теглят, той КАКТО ВИНАГИ СЕ ОКАЗА ПРАВ

35

Анонимен

преди 7 години

Анонимността не се осигурява . Ако имате възрожност и желание за това не го ползвайте .

34

леле

преди 7 години

По скоро да заминава този брикет, че забърка огромни каши !

33

Анонимен

преди 7 години

До две години кгато руската чума се развилнее из Европа тогава ще ревете за Обама.Обама е мразен защото сдъвка и изплю Русия за няма и година,направи ги просяци пиещи лакочестител и омекотител за дрехи.Сега вече когато Обама го няма и кремълистите надигат глава и мрачна сянка над Европа,готови са да късат жива плът.Тръмп и Путин диктатори

32

Анонимен

преди 7 години

Хубаво място е избрал, център на черната престъпност, където преди няколко дни черни *** от blm изтезаваха бяло момче заради това че е бяло и не харесва клинтън.

31

Анонимен

преди 7 години

Расовата му обремененост си казва думата!!!

30

Анонимен

преди 7 години

И този въведе нашия почин,практикуван най вече от нашите братя от гетата ,да ползва медицински услуги ,без да плащат!Ама Тръмп му казва ,ядец!

29

балкански субект

преди 7 години

Тази *** пък коя е ?!!

28

Бай Ганьо

преди 7 години

Аз призовавам Обама да млъкне! Ако иска да говори пред съда в Хага, моля.

27

Анонимен

преди 7 години

Експериментът Обама доказа, че празнословието бъдеще няма, но може да доведе до много нещастия. Накрая се видя голия *** на кениеца.

26

смЕх

преди 7 години

Отива си поредния престъпник на който за съжаление няма да бъде потърсена отговорност. Историята която тоя *** се опитва да омеси в един тюрлю гювеч помни и други такива като него оня Б уш с двата пръста чело и саксофониста Кли нтън двама демократизатори съсипали цели държави и безчет човешки съдби .

25

бг

преди 7 години

Тази смрад много нахална бе !

24

Кирил Софийски

преди 7 години

Те това и правят ! Задружно изхвърлиха зад борда паразитното малцинство на обществото ,което на всичко отгоре някак си бе успяло да им се качи на главите и да живее добре там за сметка на обикновенните хора ! Трябва и тук в България обикновенните хора да последнат примера на американците ! Вън разни хелзински комитети, протестъри ,природозащитници , бизнесмени и всякаква подобна ***!

23

Pilot

преди 7 години

И този се изказва неподготвен като нашия г,лупак все едно един ги е правил. Добре..че и двамата се махат !

22

Анонимен

преди 7 години

Обама е антихриста. Няма да сдаде властта!!!