46

Анонимен

преди 7 години

Температурите са нищо Студена война обхвана Европа и я тресе здраво

45

Анонимен

преди 7 години

Прочетете коментарите на Бахура и тогава продължавайте да питате "Ама нали беше глобално затопляне". Човекът го е обяснил на достатъчно достъпен език!

44

Диди

преди 7 години

По време на глобалното застудяване стават такива работи

43

хахахахаахаааааааа..

преди 7 години

До Анонимен 55пизд..... болгарам - Ледников период!

42

Анонимен

преди 7 години

Колко жалко да си ***

41

Анонимен

преди 7 години

До 46 Глобалното затопляне ,води до Ледников период,когато океанските движения като Гълфстрийм,престанат да цирколират от Екватора до Вечните Ледници на полюсите ,ще настъпи Ледниковият период.Океанските течения тръгвайки от екватора топли стигат до Ледниците ,където се охлаждат и падат надолу, като се връщат обратно.Когато няма Ледници ,няма от какво да се охлаждат и спират и замръзват,ще има течения но много по-малки.

40

да

преди 7 години

До Редник Петров,в момента в София също е -25

39

Анонимен

преди 7 години

"Франс прес припомня и за откритите вчера замръзнали тела на двама незаконни иракски имигранти в българската планина Странджа."Да живей студа!

38

гораноф

преди 7 години

Путин ни атакува със Сибирски студ,но Министерство на Финансите на ГЕРБще въведе данък Солидарност за затоплянеи така ще наберем средства за глобалното затопляне.Гарантирано от ГЕРБминистър гораноф

37

Анонимен

преди 7 години

Ледниковият период дойде! В средата на годината пък очакваме глобално затопляне!

36

Анонимен

преди 7 години

"Студена вълна обхвана Европа"Ние на тази студена вълна й викаме зима.

35

Анонимен

преди 7 години

Цяла Европа е скована от сняг и студ , но в България от Позитано 20 не разрешават да има проблеми по пътищата , защото ГЕРБ още са на власт . Ако са били БКП-БСП щяло да е лято и слънчево , а не студено . Явно сега на 22 януари др. Радев ще издаде указ за отмяна на зимата . Ура..а..а Венсеремос другари ..и..и..и

34

Бахура - продулжение

преди 7 години

Но понеже вече няма толкова много лед в Арктика и водните маси отиващи на там са по-топли, там навлизат по-южни въздушни маси, респективно по-топли. И по-студените арктически се смъкват на юг... Което се оказва Северна Америка, Европа и Русия и Япония от Азия го поотнасят. Тая година точно са записани рекордно високи температури в Арктика.А и да - такива зими като сегашната тук са си нормални, но настъпили плавно и причинени по различен начин.

33

До ха-ха-ха

преди 7 години

Тогава обаче сме егергийно зависими и окупирани от лошите руснаци, а сега сме енергийно независими и част от гейдружното европейско семейство!

32

Бахура

преди 7 години

За ***, ще го напиша по-бавно, че барем го асимилират...Затоплянето на земята се мери на база на цялата планета, а само Януари месец при на бай Пенчо селото, понеже за него света стига само до където му виси носа.Тия зими - които се предполага, че вече ще са по-сухи и по-кратки, но с по-ниски температури ще са в резултат на Арктическите въздушни маси, които би трябвало да циркулират само в най-северните ширини - или поне бе така до сега...

31

Лех

преди 7 години

Всяка година студа взема най-много жертви в Полша, не заради това че там е най-студено, а поради факта, че там алкохолиците са на-много. Бог да ги прости покойниците!

30

ДО 34

преди 7 години

До АнонименЗА ВАС ЧЕРВЕНИТЕ бОЙКО Е ВИНОВЕН ЗА СТУДА В ЦЯЛА ЕВРОПА. ама Бойко ви вади от преспите,да не замръзнете в колите си.

29

ined

преди 7 години

А разправяха нещо за "глобално затопляне"

28

Редник Петров

преди 7 години

Ало,епилираните!В казармата 1982г. спяхме на - 25 в танковете!При тези температури се става истински мъж!Кво ми квичите цяла седмица!

27

Анонимен

преди 7 години

Някои си мечтаят за вечни цени на тока от 2 ст. за киловат., 4 ст. - трамвай и т.н.Няма вечни филми. На мечтателите - успех.