203

И аз искам

преди 7 години

Аз пък искам те нас да хранят. Ама нещо се ослушват.

202

Анонимен

преди 7 години

По добре не пишете такива статии, щото това е голям грях спрямо нашите пенсионери, нашите баби и дядовци.

201

Издислав

преди 7 години

Алоууу, тъй наречената Десислава - можеш ли за миг да си представиш с какво щяха да те хранят теб в техните страни, ако си бежанка? От цялото меню ти е гарантиран само банана- ***.

200

анонимен

преди 7 години

а аз се храня само с миш маш от 2 чушки и 1 домат яице не слагам защото емного скьпо

199

НЕ

преди 7 години

До Анонимен 222Лошо, я. Като не им даваме да щипят булките.

198

Да-аам

преди 7 години

До ДесиславаДеси, не мислиш ли, че е малко неудобно да си здрав, прав, млад мъж и да увиснеш на чуждата държава да те храни? Па и претенции да имаш.

197

Баба ви

преди 7 години

До ДесиславаДеси, бяла душо, нямам против да заделяш от своите лични доходи, за да храниш, обличаш, обуваш, подслоняваш, лекуваш и изобщо обгрижваш някой клет як мъжага от трети страни. Вадиш пари за доста трудоемката проверка, че не е извършвал криминални и военни престъпления у нас и по света, и ако е с чисто минало - моля.Имам против да се харчи от моите данъци за такава благотворителност.

196

Мерсим

преди 7 години

Нито мога, нито желая да издържам здрави и прави млади мъже от Азия и Африка. Мерси.

195

Теди

преди 7 години

Никой не злобее Десислава но е възмутително . Това е все едно родители да се грижат повече за чуждите деца отколкото за своите...

194

Десислава

преди 7 години

Еее по-добре ли щяхте да се чувствате всички вие, яко тия хора умираха от глад? Толкова ли са ви черни душите??!?! Вместо да си кажете "Защо не помагат и на пенсионерите по същия начин?" вие казвате "Защо ги хранят тия, да мизерстват като пенсионерите"! Криворазбрани сте! Хора без дом и държава (незнайно до кога), живеят като ***и, ама вие злобеете по тях.

193

Анонимен

преди 7 години

Дневното меню на бг пенсионер-постна картофена супа за обяд и ако е със средна пенсия от над 200лв за вечеря -кофичка кисело мляко с хляб,а на един чужденец-арабин,афганистанец,*** от Африка-месо,плодове,риба,зеленчуци,кога на българските граждани някой е давал лакомства на нова година?

192

Анонимен

преди 7 години

а какво е дневното меню на българския пенсионер работил 40 + години защо никой не пише за това?

191

Анонимен

преди 7 години

В провинцията има семейства с двоен доход под 1000 лева на месец и с по деца. Как мислите се хранят те? Кой го е грижа?

190

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо за бежанците са много загрижени по колко калории трябва да приемат на ден, а за българите без работа никой не го е грижа колко калории на ден приемат. Да не говорим, че дори и за работещите на минимална заплата от 420 лв никой не смята колко калории на ден може да купи с тях.

189

риторично

преди 7 години

Къде е справедливостта на този свят???: (Кой определя кой ще живее и кой не и по какви критерии?Защо ЕС (член на който е и БГ) не се погрижат така и за социално слабите у нас българи и им се подсигурят подобни условия на живот.и заплати като на бежанците, много от които не бягат от война и дори са потенциални терористи! Значи това се прави УМИШЛЕНО!

188

Дедо Петко

преди 7 години

До skateliteУт таблета на внука, дедовото... Аз диктувам, той щрака там с копчалъците...Чи тъй...

187

skatelite

преди 7 години

До Дедо ПеткоТоз твоя компютър на въглища ли е като нямаш ток?

186

До 6 Стамат

преди 7 години

Стамате, няма да се съглася с теб.Неизкупените *** от хишермаркетите - може, но свински пържолки да затриваш?Грях е!

185

Теди

преди 7 години

Дано да има някаква полза от това,че ги храните и гледате като писани яйца. А за нас българите каква ви е грижата ?Бежанците ги хранят,на топло са, имат покрив над главата си добре а за нас?

184

Наблюдател

преди 7 години

В менюто на пенсионира е включено хляб, мазен бахур и туршии собствено производство. Тук таме и кисело зеле и някоя дърта кокошка и яйце.