56

bigpick

преди 7 години

Много видове *** се навъди

55

Анонимен

преди 7 години

До Пешо*Как пречи на някого ли? Пречи буквално на всички институции, занимаващи се с гражданското състояние на българина - съдилища, полиция, прокуратура, министерства, социални организации, държавни архиви и много, много други. За пореден път става ясно, че *** са също толкова неадекватни, колкото комплексарите, които ги защитават в тяхната безкрайна извратена лудост...

54

Анонимен

преди 7 години

кои тоалетни ще използва въпросният индивид.

53

Анонимен

преди 7 години

Аз искам Върховният Касационен съд да ме признае за Транс-Вселенски Спирит и да ми осигури права като трети пол!

52

ЦИРК!

преди 7 години

с този закон не само, че СЕ УЗАКОНЯВАТ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ НО КАКВО СТАВА АКО ВЕЧЕ ИМАМЕ СЕМЕЙСТВО КОЕТО Е СКЛЮЧИЛО БРАК И МЪЖА РЕШИ, ЧЕ ИСКА ДА Е ЖЕНА :DЩЕ СЕ АНУЛИРА ЛИ БРАКА ЯВНО НЕ!!!!1 И КВО СТАВА ЩЕ ИМАМЕ ЕДНОПОЛОВА СВАТБА РЕАЛНА ЗНАЧИ :DБРАВО НА КОМЕНТАР БАЙ *** !!! НАЧИ ПРЕСТЪПНИКА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ОТ ЗАТВОРА ЗАВЕЖДА ДЕЛО, ЧЕ Е ЖЕНА И СЪОТВЕТНО ГО ПРИЕМАТ ЗА ЖЕНА И ГО ПРАЩАТ В ЖЕНСКИЯ ЗАТВОР :D

51

Бай Ганьо

преди 7 години

Ако се чувстам жена и ми дадът 3 години затвор къде ще лежа? В сливенския женски затвор без да има нужда от хирург?

50

Анонимен

преди 7 години

Против промени в законодателството съм. На който му пречат законите в България може да си избере друга страна в ЕС!

49

Пешо

преди 7 години

O tempora o mores... Интересно, кога ли ще дойде времето, когато да си нормален, хетеросексуален бял човек ще е престъпление наказуемо от закона? Май е само въпрос на време да стигнем до там...

48

До 49

преди 7 години

По-долу са поставени логични въпроси, никакви комплекси не са това.Щом придобие всички права и възможности, които произтичат от принадлежност към противоположния пол, тази Т.Б. може да създаде доста бъркотии и затруднения, с които да затрудни работата на много институции и по този начин да накърни правата на останалите граждани.Това недомислено решение на ВКС поставя функционирането на важни институции и правата на обикновените граждани в зависимост от капризите на лица със странно поведение.

47

Анонимен

преди 7 години

че то и сега си е така ! обърне се мъжът с дупето към друг мъж......и лесно стане жена. без хирург.особено по затворите.

46

Анонимен

преди 7 години

Комплексари задръстени сте вие

45

най-точният въпрос,

преди 7 години

от задавани в останалите коментари: Ако се въведе задължителна военна служба и тази Т.Б. я вземат в казармата, защото по документи е мъж, как тя ще се къпе заедно с останалите войници?Може ли съдебното решение да задължи останалите войници, влезли заедно с нея в банята, да я възприемат като мъж и да се държат с нея така, както се държат с останалите мъже?В живота могат да възникнат и други подобни ситуации.Някой от членовете на Върховния касационен съд не се ли сети да си зададе този въпрос?

44

Анонимен

преди 7 години

Как така мъж ще стане жена без хирург или обратно?Ако си харесам някоя жена,а тя се окаже мъж нали ще получа невралгичен шок.Недейте така.

43

123

преди 7 години

***, това звучи гордо!

42

хммм

преди 7 години

и какъв мъж е тази :) . че е сбъркана хормонално - ясно е . а , защо ги приравняват сбърканите , независимо какви са и какви искат да бъдат , към нормалните ?!? не го разбирам ... могат да създават нормално поколение ли ?!? ами то като е сбъркано природно какви сбъркани гени ще предва като наследство :) ... стига такива глупави съждения !!!

41

Александър Костов

преди 7 години

Ако искат да си заврат 2-3 кочана царевица в задниците и да кодкудякат пред блока и да се правят на кокошки. Каквото искат да правят , нали сме демократична Държава! Тя Държавата си прави каквото иска с бедните хорица че самите хора ли няма да си правят каквото искат!!!!! И аз съм извратеняк ама чак пък толкова...Просто отиваме към апокалипсис.....ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИ

40

Пешо*

преди 7 години

Човека е психическо животно. Иска всичко около него да отговаря на вътрешния свят. Примера е на лице - вашият вътрешен отхвърля трансполовите и вие искате да го наложите на външния.Щом иска жената да е мъж и обратно - ок. Как пречи на някого? Няма да стане задължително за нежелаещите....

39

Tom

преди 7 години

Този вирус на либерализма е обзел целия свят. Болни хора искат да ни убедят, че са здрави. Бог е опредил да си мъж, а ти решаваш да станеш жена. Човешката извратенос т няма граници. Трудно е за човек да рита срещу остена!

38

Анонимен

преди 7 години

Трансджандаризъм е когато от КАТ се крият в храстите за пет кинта. Тоест готови са да си сменят агрегатното състояние само и само да станат невидими. Симптомите на заболяването са развиване на фетиш към сини дрехи и бели Опели, и писане на Ханко Брат. Има още трансченгизъм, трансушизъм и трансфатмизъм.

37

Анонимен

преди 7 години

Българската съдебна система, един от стълбовете на държавността и неин морален коректив потъна в блатото. Ако се провежда съдебна реформа, тя трябва да започне с физическото унищожение на въпросните магистрати, за да бъде ефективна. Де такъв кураж?