19

gogo

преди 7 години

Че кой ви е наврял в София? ЕЙ мен ми е добре, гората до мен, отоплението безплатно, печката бумти...

18

Доно

преди 7 години

Топлофикацията не плаща на клиентите си обезщетение за стоенето на студено, плащане ток и болестиОмръзна ми всяка година Фандъкова да се хвали какви ремонти са направили и зимата винаги ги изненадваЕдно време зимите бяха все студени , но не сме стояли на студеноМоже причината да е разширяване мрежата без да се строят нови мощности

17

Анонимен

преди 7 години

ТЕ В ЛЮЛИН ВСЕ СЕЛЯНИ БЕ, НЯМА ДА ИМ СТАНЕ НИЩО.

16

ЧЕЗ

преди 7 години

А па по тоя повод щото хората решихат, че ние ще им помогнем , ние от ЧЕЗ решихме да сме солидарни с топлофикация и да спрем ТОКА !!! Ама ха лигльовци на топло ще ми стоят!

15

дедо Ташунко

преди 7 години

Такава безотговорност трябва да бъде наказвана. "Топлофикация" да се бръкне в джоба и незабавно да изплати обещетение на засегнатите. Никой не си гледа работата, както трябва. Ситуацията е много сериозна. Има бебета, малки деца, болни и възрастни хора, които ненужно ще страдат. Престанете да ахкате и охкате колко велики сме с "ледените хора" по Йордановден, а вижте колко сме жалки на връх Ивановден, един от най-светлите български празници. Честито на именяците и именячките! Слагайте сега пак (-)

14

Кеф....

преди 7 години

От 6-г. ВЕЧЕ СЪМ РАЗВЕДЕН С Топлофикация!Преди им плащах средно по 150-180-лв/мес.Откакто съм в собствена къща и локално парно с 500-лв/год. си решавам отоплението.Гората е зад мене--- там ми е Новата Топлофикация!

13

Запасен

преди 7 години

Е, сега поне ще им светне, че и без "Топлофикация" животът няма да спре, просто ще плащаме толкова, колкото похарчим, а не колкото им се иска на монополистите.

12

Столичани

преди 7 години

Най-доброто нещо е да си енергийно-независим. Всичко у нас е монопол и шмекерия! Ако не е авария, ще е секване на доставки. А за капак - всяка година увеличение на цената.

11

Анонимен

преди 7 години

По добре ,ниви и ливади ,отколкото тур ски гробища и боклучарник!

10

Анонимен

преди 7 години

Чужденец:Какъв и сортове грозде самите и защо се казва така?И защо в най престижните ви квартали ползвате помиини ями?

9

последният останал

преди 7 години

е вие в Лозенец сте софиянци ама тия в лЮЛИН чакаш бе какво беще лЮЛИН 1986 година минавах с колата от там и само ливади с кози и овце АЙДЕ моля ви се бе нова ако имаше още жителството дето оня ниски я го прецака нямаше да знаете ,че има стълби дето се движат .кога на село щяхте да видите на ЦУМ ескалаторите БЕ м... аика Ви да ....а

8

Анонимен

преди 7 години

Ами ние от кв. ЛОЗЕНЕЦ КАТО НЯМАМЕ Топлофикация не сме ли софиянци.

7

бг

преди 7 години

Ами то в" Люлин" не всички чакаме на парно.Закривайте тази крадлива ТоТоплофикация другарки и другари

6

anonimen

преди 7 години

За какви софиянци в Люлин говорите?

5

Wanker

преди 7 години

Абе без парно се живее... Ама без п0рн0...

4

мина

преди 7 години

софиянци вече няма . те избягаха в чужбина

3

socialen

преди 7 години

Защо изненада!?Това е нормално положение при неграмотния Борисов и тумбата му ПП ГЕРП, които превърнаха страната окончателно в бананова република.

2

смЕх

преди 7 години

То па тия които парадират ,че са "софиянци" са едни софиянци та олеле .

1

смЕх

преди 7 години

Що бе да не им откраднаха тръбата или просто от много "поддръжка" е изгнила и ремонтната група ще я "ремонтира" с подходящи чeповe.