8

Радка Илиева

преди 7 години

Само с 10 капсули кордицепс на втория ден ще се избавите от грипа. Това е естествен антибиотик и може да се дава на деца, без странични ефекти. Влия на бактериите и на вирусите. https://kafeganoderma.wordpress/products/supplements/kordiceps-kapsuli/

7

М

преди 7 години

До Един българинАнтибиотиците се приемат, за да лекуват усложненията от грипа (ако има такива), но не могат да лекуват вирусни заболявания (само бактериални). Затова и не е добре да си "изписваме" сами подобни лекарства.А че антибиотиците действат, спор няма. Средната продължителността на живота е била около 35-40 години преди откриването им. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.

6

Един българин

преди 7 години

"Щом симптомите са налице, лечението не е толкова просто. В тези случаи антибиотиците не помагат, защото те влияят на бактериите, а не на вирусите."Е да, не помагат, ама помагат антибиотиците, щото ако не бях почнал антибиотик сигурно след още седмица щях да се озова в болницата на системи с абокат!Противно на това което казват за вредата от антибиотиците, почти винаги при подобни грипозни заболявания опирам до антибиотик за да се преборя с усложненията от всякакви бактериални инфекции!

5

Един българин

преди 7 години

До: "Отговор" (номер 1)Е, все пак има разлика: Фашизмът е като настинката, докато комунизмът си е истински червен грип!!!

4

Точка

преди 7 години

До Анонимен 3Точно така, от никъде не го спускат, ние сами се заразяваме от чистия въздух. Ти си един истински био-робот, съвремен роб бих казала.

3

Анонимен

преди 7 години

Само в България се наблюдава такова твърдоглавие и проповядване на антимедикаментозно "лечение" - с алкхол,чесън,чайчета,хомеопатични измишльотини,рекламирани в някое предаване. В резултат всички масово кашлят поне месец и заразяват околните. Да, грипът се разпространява, защото не се лекувате още при първите симптоми, а не защото ви го спускат със самолети фармацевти от САЩ, ХААРП, Русия и т.н.

2

Noname

преди 7 години

При настинката за разлика от грипа не поддържаш 39.5 - 40 градуса три-четири дни ;)

1

Отговор

преди 7 години

Разликата е като при фашизма и комунизма. Никаква.