58

Анонимен

преди 5 години

Еми мъжете не се къпят защото няма жена която да го поддържа чист. И жените да се къпят по толкова много на ден нещо май са тралала.

57

Joe до коментар 36

преди 7 години

Има по-добра поговорка " If you love somebody, let them go. If they come back it means that nobody wants them. Set them free again "

56

Анонимен

преди 7 години

Защото единственото благо, което по необходимост притежава средностатистическата жена, е нейната дупка от месо. И всеки кифлак е достатъчно ограничен, че да си каже "мога и по-добър да си намеря".И свършват като амортизирани играчки на татуирани батки, дето ги побийват. *** то не е болка за умиране, щом мутричката купува айфони.

55

Анонимен

преди 7 години

Защото благоверния е свършил парите,свекърът е глух и се къпе на 2 седмици,а дъртата свекърва е глуха,дементна и кълне на поразия,бягай докато е време,че и той взе да не се бръсне и къпе вечер!ужас!

54

Анонимен

преди 7 години

Ако редовно ги шамарите, претензиите им намаляват значително. На повечето дори им харесва въпреки че отричат.

53

Анонимен

преди 7 години

"Понякога съм нетърпима, несигурна, и нетърпелива. Ако не можеш да се справиш с мен и да ме изтърпиш и в най-ужасната ми светлина. Не ме заслужаваш и в най-добрата." Мерелин Монро

52

HAHAHA

преди 7 години

Много моля, уж сте голям сайт пък с правописни грешки..

51

Анонимен

преди 7 години

Това жената не е като човека. Те не мислят а действат инстинктивно. Аз спрях да имам проблем с жените когато спря да ми пука дали ме харесват. Гледам си работата, печеля пари. А жените го виждат и оценят. Не е нужно да им сваляш звезди и големи романси. Като си сериозен мъж, като ти върви работата жените сами идват. Идва и друг момент.. Жените са много смели до 30год. После много бързо им пада гарда.. Като не я прибере никой..

50

Анонимен

преди 7 години

Винаги можете да обърнете резба, и всичките ви женски проблеми изчезват, замисляли ли сте се

49

Хмм

преди 7 години

Както се казва мъж се хваща с жена с идеята, че тя никога няма да се променяи, но уви тя се променя. Жената се хваща с мъжа с идеята, че той ще се промени, но уви той винаги си остава същия:)

48

Анонимен

преди 7 години

Някои мъже и една Жена не могат да задържат, около себе си. Ако им се случи, дават мило и добро за нея. Други мъже имат две и повече Жени и се държат зверски лошо с тях. Това е несправедливо. Едните имат ум за Жени, другите акъл за пари. Е! Пълно щастие няма!!! Но, баланса между едното и другото е възможно.

47

Анонимен

преди 7 години

Когато, изкара тиранина от себе си, ще стане по-мил и добър с тях.

46

Анонимен

преди 7 години

Защото с приятелите си, колеги и познати си прекрасен човек. Но с Жена си и любовницата си цербер. Много ли ги тормозиш?! Не разбирам с тях си защото имаш някакви чувства към тях. Не са ти безразлични, но в същото време ги мориш и действаш. Тераничната ти любов, няма да доведе до нищо добро.

45

Чудно ми е,

преди 7 години

че за толкова години,много познати жени са ми казвали,че съм бил хубав човек???Само законната и още някоя друга не го разбраха?!?!?!

44

FUCK OF

преди 7 години

ЖЕНСКАТА ЛОГИКА Е КАТО КАТАДЖИЙСКА ЛИСТОВКА.....ЗАДАВА НЕЯСНИ ВЪПРОСИ А ИСКА ТОЧНИ И ЯСНИ ОТГОВОРИ

43

Бай Миле

преди 7 години

НЕ СЛАГАЙТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ КАКТО ЖЕНИТЕ ТАКА И МЪЖЕТЕ. ..ВСИЧКО Е ДА ЧОВЕКА...БИЛО ТО МЪЖ ИЛИ ЖЕНА

42

Мъж

преди 7 години

А ве общо взето жените се различават от хората....

41

Илиев

преди 7 години

Много е лесно да вземеш жената на друг, ама я се опитай да му я върнеш.!

40

Анонимен

преди 7 години

Жената е звяр,доведен с музика.

39

Анонимен

преди 7 години

Влязох в тия коментари единстврно с надеждата да прочета Минки ергена!!!!Разочарован съм!Лека нощ!