17

Анонимен

преди 7 години

Това което е показано на картинките е по скоро убежище за предпазване от природни бедствия и евентуална авиационна военна атака но не е противоядрено убежище не е проектирано за това но евентуално ,американците лудват след всяко торнадо да правят такива работи.Но като го гледам е продаваемо и в арабския свят ,там винаги има вероятност на някой да му кимне да си похвърля бомби, било араби ,било американци било руснаци

16

Сандо

преди 7 години

аз имам един противогаз, от ония с маркучите от пред та като думне бомбата да не ми отхърчи много далече главата

15

Анонимен

преди 7 години

Амос 9:1-31Видях Господа да стои при олтара и каза: Удари капитела да се потресат праговете и ги разбий върху главата на всички тях, а Аз ще избия остатъка им с меч, бежанец от тях няма да избегне и оцелял от тях няма да оцелее.2Ако подкопаят до Шеол, и оттам ръката Ми ще ги вземе; и ако се изкачат на небето, и оттам ще ги сваля.

14

див селски рейнджър

преди 7 години

До бай хНямат. Кендзат в общото мазе. Затва бъдете европейци и не кендзайте в общото мазе.

13

Анонимен

преди 7 години

17 Защото е дошел великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?

12

Анонимен

преди 7 години

Откровение 6:15-1615 И земните царе, големците и хилядниците, богатите и силните, всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините;16 и казват на планините и на скалите: Паднете върху нас и скрийте ни от лицето на седещия на престола и от гнева на Агнето;

11

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите изглежда дежурните *** пак са изпаднали в делириум и наблягат на пропаганда и ядрени фантазии. Но това което не оценяват е че в досегашните зони на конфликти авиацията здраво бомбандираше. Също се използваха ракети от кораби, дронове както и от подвижни обстановки. А при евентуален конфликт новата военна зона ще е Източна Европа и за ракетите няма значение на коя странна си. Така че само на някой от Автралия може да не му пука че напрежението нараства и да ръси тъпизми

10

Анонимен

преди 7 години

Тези съоръжения са по-скоро като любовни квартири, отколкото за реално място за криене от ядрена атака :)

9

Анонимен

преди 7 години

Най-лошото за психясалия кравар обаче е гъбата да го застигне докато чака в задръстването на магистралата на път за вкъщи. Или докато си прави сутрешния джогинг или си купува кафе в старбъкс и дюнери в макдоналдс. Ако си мислят че Владимир ще ги бави или ще им изпрати предизвестие много се лъжат. Sudden megadeath!

8

Курти

преди 7 години

Пуста завист!!?!?! Американците и съюзниците могат да си живеят където си искат. А сеструшките още не могат да си преустроят Землянките. Факт другари. П.С. Статията е платена руска пропаганда. Но бумеранга се връща. Сечивото е измислено в Австралия, не в россия. россия може да изнася само "революция". Никой не иска неканен руснак на трапезата си.

7

травминер

преди 7 години

некой пак е яхнал метлата и не го лови цензурата.. явно марс е в сатурнова дупка и са му се омотали аюрведите с фъншуя :)

6

смЕх

преди 7 години

Ако се стигне до там нищо няма да ги спаси тия гни ди ще си пукнат зазидани в луксозните дупки малко след другите като нас,а дано онова дето спи в йелоустоун се размърда.

5

Анонимен

преди 7 години

"Някъде в пространството шепнешком се мълви за III Световна война."Третата Световна война отдавна е започнала. Просто до момента страженията бяха по периферията и някой бяха замаскирани като граждански войни. Примерно: Афганистан, Ирак, Либия, Украйна и Сирия. Но скоро с локирането на войски в Източна Европа войната може да прерасне в пълномащабна. Тогава ще ни се иска да имаме бомбоубежища. (Даже да не са луксозни)

4

Анонимен

преди 7 години

На нормален човек на ден са нужни 2.5-3 кг. храна и вода вкл. Значи 1 тон на година. А за хипопотами като американците-двойно. Къде ще съхраняват цял тир храна.

3

zeus

преди 7 години

Никой и с нищо не заплашва САЩ, обаче там е държавна политика масите да се държат в подчинение като се измисля външен враг, все пак трябва огромният военен бюджет да се оправдае с нещо ;)

2

Хм

преди 7 години

Проблемът може да не е толкова самия ядрен взрив,а другите оцелели....

1

Анонимен

преди 7 години

Тия се готвят за апокалипсиса. Ама не се сещат, че ако дойде ще завиждат на мъртвите.