10

БАЧКАТОР

преди 7 години

Тук някои искат да ни внушат че лютеница с малко грес от машината не е голям проблем,тъй ли? ами не мерси ,яжте я вие .

9

Пь Малиий

преди 7 години

Чакай сега да си помисля на 100 грама лютеница... Някакво сдружение занася и "евентуално" си плаща в частна фирма да изследват нещо за нещо конкретно, което може и да е нещо... Е няма такава антиреклама. Всъщност имаше - "Направо забравих за Царицата"

8

Анонимен

преди 7 години

Какво ще се случи-не е ясно, но какво се случва е ясно... Сега наблюдавайки как се убива малък бизнес... Иначе Mondeleze i Monsanto само здравословни продукти предлагат... Примерно...

7

Анонимен

преди 7 години

Ето това вече е работа от която,някои прависти разбират,така де лютеница,как се вари,как се приготвя?друго е да си завършил право в ЮЗУ!

6

Чудо за три дни

преди 7 години

Излиза че "активните потребители" са престъпно неграмотни и за пореден път предизвикват ненужно напрежение и страх. Оставките, поради некомпетентност в понеделник ли?

5

А Н Т И

преди 7 години

Борбата за кокъла е жестока.Десетилетия изпитахме го лично.Един бе хванат.Друг ще го смени...и толкоз.Това е така просто и логично.

4

наблюдател

преди 7 години

Прокуратурата да се подхване за винце и мезенце и да не си губи времето с глупости. Толкова чакащи дела има, а от сега е ясно, че това разследване ще стигне до под кривата круша.

3

Момо

преди 7 години

Преди 10-тина години работех в ХВП.Само да знаете що течен парафин сте изяли с *** хляб... :DА месото за суджуците зимата се ринеше с лопатите барабар с чакъла от пода и се хвърляше в мелачките...Между другото от тогава почти не ям колбаси и пастети. Купувам си само скъпи филета, защото в евтините пак слагат много ***. Не, че в скъпите няма химия, но поне е малко по-малко.Да ви е сладко!П.П.: Въпрос: Сладкарска фирма да сте видели да хвърля сладки или вафли? М?! :D

2

Доматозависим

преди 7 години

Ало ало кво става брат аре да се видим за 1 буркан ама съм с 3 лв къси може ли напред

1

А Н Т И

преди 7 години

ГМО-то ни свързва,ГМО ни дели.Как ще папкаш набързовкусно евтино ти ?!Европейски ни шашкатсъс реклами нонстоп.Гледат само да бръкнат,в отънелия джоб !!