13

Анонимен

преди 7 години

Оръжия винаги е имало,от лъка и прашката до ракетите!Не са важни средствата,а отношенията !войни винаги е имало и ще има!Докато хората не осъзнаят, че ще доведат собственото си унищожение!

12

Анонимен

преди 7 години

До Колко деца?100.А колко възрастни, все пак те струват повече от децата, освен ако не са стари.

11

Анонимен

преди 7 години

Всичко е лъжа и измама,а истината е една!У нас,а и в ЕС от 30 години се "играе" пиеската за демокрацията,правата на човека,свободата на словото и печата ,пазарната икономика-всичко като по сценария на "Златния телец"!Но...идва и края на пиеската-и предстои "тарикатите да започнат да носят вода на баламите",и то под командата на новия началник на баш -тарикатите!Гуантанамо,Сибир,АЕЦ Белене- това са бъдещите адреси на пребиваване на "некои другаре"!През гугъла:"Золотой теленок 1

10

Колко деца?

преди 7 години

Колко деца са били убити с оръжията, произведени в ЕС?

9

Анонимен

преди 7 години

За всички войни по света е виновна мирната християнска религия

8

Циник до 8

преди 7 години

Щото си същия ана*ларфабетен илитерат , като жагала! Пази боже - такива екземпляри да ме харесат! Пхахаха!Аааа - даПреместих го в другия крачол!

7

Анонимен

преди 7 години

*** ли си къв си от 3 коментара един смислен нямаш, а долу човека дет се заяждаш се е изказал много по полезно от теб по темата. А и не видях правописни грешки освен, че е изпуснал точка и зачетая. Избий си комплексите другаде

6

Циник

преди 7 години

Какво ми слагате минуси.....молятиси ...и после правити срещи в кръгли маси!Пхахаха бай ви Осман се изказа! По - лесно щеше да му е на турски!

5

Циник до бай

преди 7 години

Байо....седни да научиш български!

4

Циник

преди 7 години

Money - take the World around! Военната индустрия - прави милиарди!Факт!

3

Бай Осман

преди 7 години

По лицемерни от европейците няма! Продават им оръжия до дупка даже понякога и безплатно както прави САЩ най вече и моляти се после правят безброй срещи в кръгли маси и умуват как да спрат войните

2

Анонимен

преди 7 години

Фактът, че допреди месец ЕС гасеше лампите и Айфеловата кула в знак за съпричаност с терористите от Ахрар ал Шам и Нур ал дин ал Зенки, показва в какво посмешище се е превърнала Европа. Един изтърбушен и изгнил съюз, отровен с извратен хуманизъм към убийците.

1

ЕС и НАТО

преди 7 години

Световната банка и МВФ първо ликвидират икономиката на малка държава и после ЕС и НАТО назначават послушно колониално правителство.