73

Анонимен

преди 7 години

Разликата между Тръмп и Путин е че:Милиардите долари Тръм си ги извювал сам.Докато милиардите долари на Путин му ги дава КГБ И то като го назначава за Президент.

72

Katrin

преди 7 години

До ГеоргиВиждам че, пробудих интереса ти. Има един човек в с.Срем от който черпя инфо. Той ще ти го обясни по добре. Това е дълга тема няма как да се обясни на кратко. Изложих основата на което трябва да стъпи човечеството за да върви напред и помни, докато има религии и партии няма да направим и една крачка напред.

71

Гого

преди 7 години

Спокойно. След 20 януари идват хората на Тръмп и това няма да мине.

70

а де?

преди 7 години

Има ли противогаз за брадат орангутан?Тия изисквания са от военно-прктическа гледна точка - нищо общо с религията!Леко -полеко става : имало едно време US армия....

69

Пешо

преди 7 години

При американците всичко е пародия, жалка пародия. Уважавам историята им до края на 60-те, след това, край, позор за човешкия род

68

Сун Дзъ

преди 7 години

"Лакирани гейове и зачохлени талибани, американската армия вече заприлича на пътуващ цирк."Аха! Само че никога не се е налагало американските войници да бъдат подкарвани в атака като *** със заградителни отряди на НКВД отзад.

67

мейжър том

преди 7 години

вие нали не си мислите че нормални бели хора отиват в армията. в америка 90 процента са сърнелки, латиноси и други малцинства. в германия еквивалента са им турци и другикафеникави с коеф. на интелигентност мъжсу 65 и 80. това е жестоката действителност. едната причина е че за тези групи друга работа няма а другата е че като не са бели лесно ще се насъскват срещу нормалнмите хора при нужда.

66

Белагуев

преди 7 години

Да,тотално манафизиране на американската армия за съжаление.

65

Пешо*

преди 7 години

Това е практика от 2011г.*** карай. Нали събира читатели.

64

Анонимен

преди 7 години

До 82Пуста казарма за вас... да се научиш какво е униформа.

63

Анонимен

преди 7 години

До 83Що си толкова глупав?

62

Анонимен

преди 7 години

А как ще различават жените мюсулманки служителки в армията от жените мюсулманки джихадистки като носят една и съща черна "униформа" напълно покриваща талото и лицето?

61

Анонимен

преди 7 години

аз пък си мислех, че униформата е облекло, което да ти дава предимство пред врага - да се сливаш с обкръжаващата среда.

60

Анонимен

преди 7 години

Лакирани гейове и зачохлени талибани, американската армия вече заприлича на пътуващ цирк.

59

хехе

преди 7 години

Следващото ще е да могат да ходят по прашки, но да са в камуфлажен цвят.

58

Георги

преди 7 години

До katrin,Вярата в Бог не е религия, но под този лозунг ти се опитваш да пробуташ 2 религиозни тези:1 Бог е добронамерен милосърден и т.н което си е религия в най чист вид.2 . Колко ще е хубаво всички на земята да вярват в един бог. Опасна, единия, истинския. Да не вярваш и да не се кланяш на друг бог. На това ли му викаш "нерелигия"И накрая финализираш: много е сложно да ти го обясня. Ай сиктир!

57

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 75 Има голяма разлика между терориста от Истанбул и перкото от Флорида!Първият е възпитаник на ЦРУ,което е във възход,а втория-на армията,която пък е в упадък.

56

Георги

преди 7 години

До katrin,Съгласен съм! Това което пишеш, един ще се изучава. В медицинските институти, по специално в часовете по психиатрия. И с друго съм съгласен с теб. Ти не налагаш на никой мнението си. Само обясняваш колко велик милосърден всевиждащото и всезнаещ е твоят Бог. Това обаче помежду другото се нарича манипулация. И ислямистите са като теб , техния бог е най най. И заради такива като теб са религиозните войни.

55

Паметлив

преди 7 години

До доналд дъкДоста ти куца фактологията!Най-вярващи били най-бедните?Аз пък ще кажа,че най-вярващи и обединени от религията са най-богатите на света-е.в.р.е.и.т.е!Я кажи на някой такъв,че не е Богоизбран!?Бая интересно ще стане!Впрочем и в С.Арабия,Кувейт,Емирствата да не би да не са вярващи,ако и да са заринати с пари?Впрочем и самите американци са фанатични фенове на един Бог-долара,като силата на вярата е право пропорционална на притежаваните количества.

54

Анонимен

преди 7 години

Тези са бacи некадъpниците!Бивш пехотинец отива на летището във Флорида и трепе само петима! САМО ПЕТИМА?!?Този пушка държал ли е? Що за некадърност????А вчерашен кeлeш влиза с калашника и трепе 40 човека!!!Що за резултати????