59

ognyanz

преди 7 години

Парламентарната аритметика е проста. Ако БСП и ГЕРБ са с изравнени позиции, както се очаква, третата партия ще определи кой ще направи правителство - според прогнозите ще е ПФ. Не случайно банкянският хитрец Бойко се е сетил точно сега да праща патрулки по селата. Ако ПФ направи правителство с ГЕРБ съмнявам се, че ще изкара повече от две години. Разбира се Бойко ще използва и гласовете на дребни партийки с по някой министър.А БСП и да не помисля пак за коалиция с ДПС , това ще е самоубийство.

58

Анонимен

преди 7 години

Нито ляво, нито дясно...Най- добре беше при Царя

57

анонимен

преди 7 години

я *** леики които коментират да кажат каква конфигурация и приляга набьлгария няма да крадат няма да льжат хаи де чакам

56

анонимен

преди 7 години

ако ген радев направи служ кабинет от царисти бсп е изгубила парл избориние безпартиините и свободните които гласувахме за ген радев сега отиваме наквадрадчето за никои така че никакви илюзии никакви упражнения на псевдополитолози и псевдосоциолози

55

Анонимен

преди 7 години

КАЗВАТ ДОМИНАЦИЯТА НА ЕДНА ПАРТИЯ- Я СЕГА ДА ВИДЯТ КОЙ ОГЛАВЯВАШЕ СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО КАЛФИН ОТ АБВ, А СЕГА ДА ПОГЛЕДНАТ КЪЪМ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО- ОХ КЪНЧО ЧЕ ВИ НЕМА НЕМА ВИ, КОЛКОТО СЛАВЧО Е ШОУ АЛАБАЛА, ТОЛКОВА И ВИЕ СТЕ ТОВА ОНОВА. ДА ВЗЕМЕМ ПА ДА СИ СПОМНИМ ДАЛЕЧНА И БЛИЗКА ИСТОРИЯ- Я ДА ВИДИМ ИНФЛАЦИЯТА 1997Г 1500%, 2008Г 12.5%БСП, СЕГА ДА ВИДИМ КАК НИ ПОТОПИХА ЕПТЕН- 1997Г ФАЛИТ НА ВСИЧКИ БАНКИ, А КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ СЕГА СА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ С ЛЕГЕНДИ ПОЕЛИ НОВ КУРС СОЦ СПРАВЕДЛ

54

Анонимен

преди 7 години

МАРЕШКИ Е КРЕАТУРА НА ГЕРБ (ГЕРБАР ПОД ПРИКРИТИЕ)

53

Анонимен

преди 7 години

ЧЕУ ТО МАХАЛОТО ДОСЕГА СИ БЕШЕ НА ЛЯВА - НАЛИ ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 7 години

Не може народът ни да е толкова глупав, че да доведе на власт пак БСП и клонингът му ДПС и да забрави Виденов, Станишев и Орешарски! Ако това стане, значи сами сме си виновни и няма на кого и за какво да се сърдим да се сърдим.

51

Анонимен

преди 7 години

До ШефаНяма логика да включваш Марешки в групата на тези.

50

БАБА

преди 7 години

ОТ БРОЯЧА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 6 ДНИ -2017 СРЕДНО СА УМИРАЛИ ПО 300 ЧОВЕКА НА ДЕН-СТРАХОТЕН ЖИВОТ

49

ЗАЩО

преди 7 години

НЕКА ПОЛИТИЦИТЕ КАЖАТ ЗАЩО ЗА 6 ДНИ БЪЛГАРИЯ Е С 825 ЧОВЕКА ПО МАЛКО

48

Ани

преди 7 години

Хората позабравиха Любен Беров който спасявае работни места и катастрофалните последствия. Забравиха Жан Виденов и т.н.Аз се оправям добре защото нито за момент не забравям какви са социалистите.Жалко за будалите които се повлекат по акъла на социалистите.Или пък защо. Закони на природата. Който повярва в социализма ще погине.

47

Шефа

преди 7 години

А дано дойдат хора които мислят за развитие на икономика , за подобряване условията на живот , много работни места , високи пенсии и жизнен стандарт!Явно мутрите нямат акъл за такъв поглед на нещата - мислят само за аванта!Борисов, Цветан Василев , Марешки , Делян Пеевски... хайдуци та дрънкат!

46

Анонимен

преди 7 години

фашизоидите кънчо и райчев

45

Циник до 57

преди 7 години

Браво! Много хубав коментар!Мога само да добавя - уж различните у нас партии - всичките са деривати на БКП!

44

Инжинер

преди 7 години

България е орисана да бъде управлявана от бивши мутри и бивши комунисти ( то бивши има ли?). Графове и лордове няма от къде да се появят. Един цар имахме и той се оказа мУШШеник. Аз лично предпочитам да управляват мутрите. По-*** са и за това не успяват да откраднат колкото комунистите. Пък и некоя магистрала ще спретнат от кумува срама. Ядосано сте колко е откраднал ГЕРБ? Стойте и гледайте колко ще откраднат от БСП. Вие да му мислите, аз съм в Германия и заплатата ми е 7000 евро

43

Анонимен

преди 7 години

Путин пак е отпуснал щедро финансиране за хибридна пропаганда.

42

Анонимен

преди 7 години

Няма друга държава в източна Европа в която комунистите се пребоядисаха и станаха социалисти. Навсякъде комунистическите партии ги заклеймиха и забраниха. А истинските социалисти са съвсем различни хора. Докато пребоядисаните комунисти управляват България тя ще е бедна. Докато българите са бедни ще се поддават на лъжите на комунистите и ще гласуват за тях. Спасение няма.

41

до 51 Стагнация

преди 7 години

*** що си стегнат така, ама недей тъй. Домъчне ми. Няма ли некой африкански бежанец да тъ отпусне ?.

40

Ехаааа,

преди 7 години

Много наблюдател, много разбирачи! И кои са наблюдателите, все едни и същи. Та сменете ги малко, не ви ли омръзнаха да се плюнчат и все едно и също да говорят. На нас ни омръзнаха, писна ни вече от тях. Баста!!! Толкова години преход едни и същи. Вземе ги пенсионирайте, стига са говорили глупости стига са се мъчили да промиват мозъците ни! Стига са лапали, сменете ги най после! Не ви ли омръзнаха все едни и същи , едни и същи приказки преди преди избори. Баста!!!!!!!