51

Коментатор

преди 7 години

Пишман бабаит

50

ШибиРиби

преди 7 години

Не е лесно ... да се бачка методично.Виж друга работа е да тряснеш триста грама ракия на гладно, и едно бакърче винце и да заплющиш байряка в реката под звуците на тъпан и гайда. Мъжко хоро. Каквито мъжете такова и хорото. Епицентъра на алкохолизма.

49

Анонимен

преди 7 години

Хилядолетна традиция! Не е за всеки!Да, езическа е, но е древна и свята! Има десетки езически ритуали, които съществуват и до днес, не може да си представите колко са много, дори не знаем, че са такива!Препоръчвам да се ограмотите с изследванията на Павел Серафимов и истинската българска/тракийска история.

48

последствията!

преди 7 години

Ето видяхте ли до какво водят тия религиозни дивотии и суеверия? Трябва със закон да се забрани тая голяма простотия, леденото хоро! И ваденето на кръста също!Полицията да се намесва и разтуря такива сборища на болни мозъци.

47

Анонимен

преди 7 години

Много Динковци има в тази държава.Хората не са виновни.Безпаричието,безработицата,мизерията и безпътицата кара хората да стават диваци.

46

Анонимен

преди 7 години

Малко им е било виното.Този обичай се превръща в психоза.Но това е нормално за една изтрещяла държава.

45

?

преди 7 години

Да влизаш в ледена вода е простотия.Никакъв подвиг не е.И като знаеш, че може да се осакатиш за цял живот или да се лекуваш.И ЗАЩО???????Имаш ли ИЗЛИШНИ пари за лекарства, за дрехи???Глупост голяма.

44

Varna

преди 7 години

Мъжко хоро в Калофер .А сега да я питам тази кака къде е тръгнала и на какво се хваща след като само мъже се хвашат на това хоро .

43

Анонимен

преди 7 години

Не знам откъде идва този празник и дали е празник, някой знае ли? А ако празнуваме собствената ни издържливост дали е за радост такава издържливост без прогрес?

42

ччч

преди 7 години

До ццц........... и половината Сирия и цял Афганистан се представят за германци!!!

41

Киро Кюмюря

преди 7 години

Тъпaнaри пияни...

40

Шопо

преди 7 години

Докторо е на курс за фелдшери...

39

д-р

преди 7 години

След 10 минути в ледена вода маслините стават стафиди. Мъже, пазете си стафидите!

38

Анонимен

преди 7 години

Бай *** по произход е точно от там, от Розовата долина. Гордо е крещял във Виенската баня :" Бу.л.гар, бу.л.гар!". Сега пък, праенуците му, нестигнали до никъде , се киснат пияни в селската ряка и веят български байряк.Горди били, че били българи... Машшала, евалла, големи патриоти, ама на бакър вино. Иначе - идете, братя , да се биете, да ОСВОБОДИМ Македония!

37

Анонимен

преди 7 години

Вече няма мъже/жени. Всичко е унисекс

36

ШибиРиби

преди 7 години

Честито Богоявление!река Йордан лед не хваща. Нито пияни с деца на раменете.

35

читател

преди 7 години

Долнопробни пиянски истории, сътворени от мунчовци.

34

светнат

преди 7 години

Кметчето се обадил на байхой, че са започнали подготовката още в 3.30 сутринта. Не ми се мисли по колко буркана с ракия и вино са нашмукали тия бараби.

33

GERMANEC

преди 7 години

ABE KVI SA TIQ TRADICII KVI SA TIQ PROSTA6KI NE6TA :))) V TOQ STUD DA TANCUVA6 V LEDENA VODA :))) VIE V KOY VEK JIVEETE.KATO VI GLEDAM SE DOSETIH ZA AFRIKANSKITE PLEMENA SAS STRANNI OBI4AI

32

Трезвеник

преди 7 години

Да идва вече един апокалипсис и да ни затрива. Няма по *** народ от нашия още повече тези които по цял ден стоят пред мониторите и бълват помия за всяко нещо. И тази сутринта на която и взимаха интервю беше по пияна от всички които бяха на хорото."Трябва да се хоспитализират спешно" А седи и дава интервю. Втората "жертва" е със съмнение за счупен крак жена която едва ли е играла мъжко хоро.*** народ слаба държава ...П.С. Народ, който играе върху огън и танцува във лед, НЕ ЩЕ БЪДЕ СЛОМЕ