6

Объркан

преди 7 години

Ама,що за държава е тая, де то посред зима се плаши от 25см сняг,вятър и минусови температури,блокира републиканските пътища и при 30см сняг обявява бедствено положение? Ами,кВи са тия жици дето толкова лесно се късат и оставят стотици селища без ток? Ами,де отиват лудите парици,с които Енергото ни дере всеки месец,та да стоим дни наред без ток? Абе,кого да псу-еш по-напред?

5

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се, властта ще почисти ... през лятото.Сегашният сняг не е нещо особено, но властниците буквално не знаят какво да правят. То бива управленско безсилие, ама това е направо умопомрачително.

4

БАГА

преди 7 години

"Ограничено движението,ограничено движението",пък "всичко е под контрол".А де.В скандинавските страни ограничават ли движението?

3

абдикация

преди 7 години

Такова поведение--затваряне на пътищата при сняг зимно време е абдикация на държавната администрация от управлението . Но ние нали за това плащаме. В Скандинавските страни , горките хора как издържат - та там вали сняг от ноември до май!

2

Дедо Гого

преди 7 години

Бах това "глобално затопляне и топене на ледовете" ! Добре, че никой не се лови вече на глупостите за "влиянието на човека върху климата".

1

Анонимен

преди 7 години

Бог да пази хората от лошите климатични условия!