9

Анонимен

преди 7 години

Ще ме извиняваш, ама калциевия двухлорид е безвреден в определени количества. Имаш ли представа колко хиляди тона трябва да се изсипят ако се обработят всички пътища. Не коментирам стойността.

8

Анонимен

преди 7 години

Аман от разбирачи. Химикалите се слагат само в краен случай и само на основните булеварди. То ако се сипят химикали за щяло и нещяло къде ще му излезе края - нали това всичкото отива после в реките и почвата. Да си бяхте проверили информацията преди да преписвате щуротиите на някой боклукблогър разследвач!

7

Димитър

преди 7 години

Калциевият двухлорид е безвреден за околната среда. Или не повече от обикновената сол.Не пишете, ако не разбирате

6

Отврат

преди 7 години

Как ги мразя тези химикали, с които пръскат през зимата. Съсипват и обувки, и дрехи, и гумите на колите, и боята на автомобилите. Направо е ужасно. А от екологична гледна точка - след известно време тези химикали отиват в канализацията, оттам се излизават в някоя река. А после ние я пием тази вода и ядем плодовете на растенията, които са поливани с тези ***.Отврат!

5

Те фирмите са

преди 7 години

Бокови, затова и всичкото им е бутафорно, не вършат работа, ама от сърце. Герберастията е като рак, не прощава.

4

Плавник

преди 7 години

Докато хвърлят луга и пясък, няма как да очакваме чист въздух. Веднага щом изсъхне това всичко става на прах и го дишаме.

3

хмм

преди 7 години

Сутринта в 6:30 минаха 4-5 снегорина един след друг в Младост 4 и изчистиха някои улици, бяха чисти до асфалт. В центъра уви не беше така добре изчистено.

2

Тиквена България

преди 7 години

Има ги.. на хартия. Важното е Котараци и Калинки да са добре. И разбира се, най-важното - Цар Тиква да е най-добре.Дори румънците почнаха истински реформи и вече доходите им са доста над тези в Тикваленд.

1

Анонимен

преди 7 години

Всяка година изненадани , а гражданите двойно от снега и цената на рекетьорите.