31

ivailo1403

преди 7 години

Аааа две години ли се навършват днес, откакто тия бокл.у.ци получиха възмездие за делата си ? Ми по тоя случай ще изпия една чаша вино, а освен това е и Богоявление.

30

kiko

преди 7 години

Мазно гадно еврейско издание спонсорирано от Американските еврейски *** !!!!!!!!!!!! Разстрел за цялото издание и затваряне на изданието и ликвидиране на всичките му редакции. Тези нямат право на живот под никаква форма нагли ,долни платени драскачи лично аз бих убил поне няколко от тези *** който се гаврят със страданието на хората и се подиграват със неща който значат нещо за тях !!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

До до 17 от рускиняНе, но също така не означава, че аляха ми дава правото да те убия. Капиш?

28

Анонимен

преди 7 години

Даа, те джихадистите много се плашат от цветя, плюшени играчки и рисунки с тебешир по тротоара. Айде умирай вече, беззъба Европо. За да почваме да строим на ново, че освен гейщина, некадърност и константно дупене от вас друго вече няма как да очакваме. Халал да са ви европарите, и без това с тях само шадравани и цици на проститутките си правят мутраците.

27

до 17 от рускиня

преди 7 години

"Те са свободни хора, защото рисуват каквото им хрумне" Това ли е свободата? А да попитам на какво място отива морал и човешка етика? А ако ме хрумне пред твоя блок да напиша че *** ку..рва , за да видят всички съседи? Това ще означава ли ,че съм свободен човек?

26

Анонимен

преди 7 години

До БАЧКАТОРИнтересно как само мюзлята са достатъчно слабохарактерни и ***, за да се вържат на елементарна и пошла сатира и още повече да убиват по тоя повод. *** то ако имаха акъл, нямаше изобщо да са ислямофашисти на първо място.

25

Анонимен

преди 7 години

До БАЧКАТОР"Шарлитата си търсеха куршума, и продължават и сега да си го търсят. Подиграват се най-гнусно със всичко и всеки."Не е вярно. С евреите не се подиграват, защото вестника е еврейски.

24

БАЧКАТОР

преди 7 години

Шарлитата си търсеха куршума, и продължават и сега да си го търсят. Подиграват се най-гнусно със всичко и всеки.

23

Анонимен

преди 7 години

Когато арабелите почнат да гърмят интука друга прсен ще запеете не че в хитрино ме беше атентат плюете стещу шарли ама то се връща дано само децата ви не са в някое метро или дискотека като гръмне защитавайте арабелите и шбаните руснаци

22

Плюя на многотиражка

преди 7 години

За тези подбудители на омразата, не цветя, а сухи магарешки бодили. Сеятели на омразата в най-злостен вид. Някои наши *** се бяха накичели с идиотщината "Аз съм Шарли". Тя, простащината, няма граници. Пфу. На нормалния Човек му иде да се изплюе не само върху вестничето, но и срещу тези, които организираха и участвуваха в тази идиотщина.

21

Анонимен

преди 7 години

КАТО СЕ ПРЕСОЛИ МАНДЖАТА СТАВА СМЕШНО.А помните ли как се подиграваха със загиналите при земетресението в Италия тези хубостници?

20

Петър Папазов

преди 7 години

Естествено че не бива да се избиват хора. Но такъв панаир за едно долнопробно и некадърно пасквилче наистина говори за криза на морала във Франция.

19

Анонимен

преди 7 години

Вдовиците на убитите успяха ли да си разделят имането от многомилионните тиражи след атентата, или още се карат?

18

:)

преди 7 години

атентатите във Франция трябва да ги дават по спортните новини - за по-развлекателно

17

Анонимен

преди 7 години

Ебдото ще се изгаврят с каквото и да е, стига да има кой да им плати.

16

Анонимен

преди 7 години

До 41 Пич извинявай, но ти си крепостен ,,гражданин,, и нямаш никакъв свободномислещ мирогледн и недей да отричаш правото на изразяване на другите които не са Шарли .Въпросното атеистично вестниче се гаври с хората ,това е криво разбрана цивилизация и лъжовна култура.

15

Анонимен

преди 7 години

В знак на огромно презрения към злобата и простащината на тези Ебдо, дори и не бих се изпикал отгоре им.Всичко оплюха, с всичко се подиграха.Поругаха исляма, поругаха и християнството.Според мен само парите са важни за тях, затова са толкова скандални, та и луди сякаш.

14

v

преди 7 години

Шарлитата се гавриха и с Християнската религия, дори по-много по-долен начин. Подиграха се и с загиналите в земетресения и самолетни катастрофи. Това са хора атеисти, явно за тях няма нищо свято, щом са по- разглезен и невъзпитани. Бог дано е милостив, сега към тях.

13

Анонимен

преди 7 години

Вечна памет! Това са истински свободни хора защото не се страхуват да рисуват каквото им хрумне!

12

Циник до

преди 7 години

Абе момчета - какво Шарли Абдо бе!? Гледайте тези пройдохи от редакцията на сайта каква молбичка са тръшнали.