22

Анонимен

преди 7 години

548 ислямисти в Германия готови да извършат атентат- S PODKREPATA NA KRAVARITE

21

152

преди 7 години

А сега си представете, колко войска, полиция, специални части, разузнаване са необходими да проследяват и да се справят с тази вносна меркелска ислямска ***?! Да не говорим за финансовия аспект, който безспорно ще се набави от джобовете на германците или за сметка на лишения от тяхна страна!

20

Анонимен

преди 7 години

548, а? Изпуснали сте 2-3 нули след това число, струва ми се.

19

Мънго Джери

преди 7 години

"......11 000 в страната пък проявявали "терористични тенденции" - Айде бе ,неможе да бъде! Това са ама много мирни мюсулмани поканени любезно то мам../цата и/a Меркел!Тя ги разбира "тия работи" ! За разлика от роднините на избитите, които нищо не разбират...

18

Анонимен

преди 7 години

Германия да се присъединява към халифата и да мирясват всички

17

Точно

преди 7 години

толкова са се записали в канцеларията на фрау Меркел. Колко техен човек е тя, а толкова малко са те! Нужна е още агитация.

16

Анонимен

преди 7 години

А колко са радикалите от сектата на макароните.

15

Ти гониш

преди 7 години

Хубаво беше когато ги въоръжавахте и ги спонсорирахте терористите в Турция.Сега ще се кефим на вашите проблеми.

14

Анонимен

преди 7 години

Тия статистики са излишниТрябва контрол

13

Анонимен

преди 7 години

Браво на др. Меркел . Тази жена да не е шпионин на собствената си страна . Нещо почна да ме съмнява , че иска да съсипе Германия .

12

БГ

преди 7 години

ДОКАТО СТАНАТ ЧИСТА НАЦИЯ,ДОСТА ВРЕМЕ ЩЕ МИНЕ,

11

Анонимен

преди 7 години

Малко са! Още може и пак да гласуват за на бабата.

10

Редактор на Днес

преди 7 години

Драги читатели, ако имате свободно време моля посетете и другите ни сайтове: ibg.bg , investor.bg , bloombergtv.bg , bgonair.bg , gol.bg , tialoto.bg , az-jenata.bg , puls.bg , teenproblem.net , automedia.bg , imoti.net , rabota.bg , az-deteto.bg , blog.bg , start.bg , snimka.bg . Благодаря!

9

Анонимен

преди 7 години

По-вероятно са около милион, ама щом са казали 548 толкова да са. С *** не се спори, нито пък за глупости.

8

Анонимен

преди 7 години

Чудиха се как да въведат Новия Световен Ред и напускаха безконтролно всякакви, за да почнат хората сами да искат засилване на режима. Голям мерак за Европейски Колониални Щати, голямо нещо. Важното е някой да контролира всичко и хората да са зависими. Демократична диктатура. Всичко това ще се срине, защото бачкаторите намаляват за сметка колониалните философи.

7

А1

преди 7 години

Баба Меркел сигурно много се гордее с неуспешния си опит да интегрира камиларите от ИД и Ал-кайда в немското общество.Въпреки, че я предупреждаваха....Но, Обама твърдо настояваше и успя да я "убеди" да овори широко вратите на ЕС за камиларите терористи!Днес, Обама си отива...., а главорезите от ИД и Джабхат ан Нусра остават в.... Европа.Сложна година ни очаква, много сложна.... нали, дами и г-да Либерални без...умци??????

6

Scheisedeutschen

преди 7 години

Както каза наскоро Ердоган : "Германия плаче за терор!" С безумната си антихристиянска политика тъпата крава Меркел и подкрепящите я ислямофили нанесоха непоправими щети не само на родината си , но и на цяла Европа! Хитлеристка Германия съсипа Европа, за чието възстановяване бяха нужни десетилетия на лишения и тежък труд. Но пораженията които Меркелова Германия нанася ще са още по-тежки защото водят до ислямизиране и деградация на християнска Европа, която мюсюлманите ще превърнат смърдящ ***.

5

Анонимен

преди 7 години

Кукловодите контролират всичко включително и бежанците.

4

Анонимен

преди 7 години

Еееее, ама как може такива глупости да се пишат! Мускусул ханъм ви доведе само лекари, инженери и ядрени физици! Те са ваши скъпи гости и трябва с нежност, разбиране на културата, нравите и нуждите им и с много доброта да си ги дундуркате!!!

3

Владо

преди 7 години

Да арестуват 8, та да остане кръгла сума терористи. Аман от *** публикации!