7

Lulu

преди 7 години

До Skunk Даааа , така е защото си нямат БАТЕ БОЙКОООО :)

6

Skunk

преди 7 години

Да не говорим за чистотата. Най-мръсната столица в Европа. Като вали всички улици са във вода, шото канализацията им е от римско.Метро- пълна скръб,мръсотия на макс,недовършено от 10--5 год,щото всеки път се намират арх. ценности от римляните.след 8 нема магазини масово, който д бачкат, а ако използваш банкомат след 20h,има вероятност дА усетиш острието в гърба си.

5

Анонимен

преди 7 години

Може да не ви се вярва но днешната италианска нация се формира от няколко етнически групи. Лангобарди (германско племе), българи (едната група е заселена веднага след като Атила е разбит и умира малко по късно през 5 век, а другата след разпада на Кубратова България), Гърци и Араби също. Има и още едно голямо преселение на българи след османските нашествия. Така, че сме си доста близки с италианците. И има страшно много българска топонимия по ботуша.

4

Анонимен

преди 7 години

Най-вече из Неапол, в Южна Италия, там са опънали едни дълги въжета с пране от къща до къща... красота! .: ))))*** манталитет, то затова си приличаме с италианците: D И много parlare parlare parole parole.... и махане с ръце.

3

Анонимен

преди 7 години

Ехеее,мн дълго -няма да го чета

2

стрина пуйка

преди 7 години

До байхейсто само в Рим ли са? Веят се из цяла Италия.

1

байхейс

преди 7 години

освен на Балканите, Рим е единстженния Европейски град където съм виждал *** простнати на терасите