12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - "Боже, боже... Те списъци правят. Вместо веднага да..."не много отдавна SS е действал доста безкомпромисно. Сега, от една страна се пазят, а от друга изобщо нямат стратегия по въпроса. Глобализмът явно не се кахъри за метастазите на партизанската борба и вариантите на световна революция. Дълъг разговор е това.

11

Анонимен

преди 7 години

"По-късно властите го включили в списък на склонни към насилие ислямски екстремисти."Боже, боже... Те списъци правят. Вместо веднага да екстрадират нечовешки злия престъпен И СКЛОНЕН КЪМ НАСИЛИЕ ИСЛЯМСКИ индивид, те в списък го сложили. Замислете се само що за умствено болни и комплексирани са немците. Ционистката пропаганда с 89-те трилиона "изгорени" евреи просто им изяде ума, горките промити мозъчета.Въпреки че не го заслужавате, нека Бога ви помага, жалки краутове.

10

Мозък

преди 7 години

Този *ти и мозъка ще излезе, как се запомнят 14 имена? Сигурно се е писъл че е малолетен също, горкото 15 годишно детенце ... малееее на Германците им е развалена системата и ще си патят още много

9

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Шурман каза пред депутати от провинциалния парламент, че властите не са могли да открият улики срещу него за евентуални планове за атаки, които биха издържали в съда.ТЕ КАКВИ УЛИКИ ИСКАТ ДА ОТКРИЯТ ?! ВЕЧЕ НИТО ЕДИН ТЕРОРИСТ НЕ ПИШЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ПЛАНОВЕТЕ СИ ,НИТО СЕ ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА ЗА ТЕЗИ РАБОТИ ! ДЕЙСТВА СЕ БЕЗ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕФОНИ ! НАЛИ СА ГО ЗНАЕЛИ ,ЧЕ Е ТЕРОРИСТ ,ЗА КАКЪВ Х.. СА ГО ПУСНАЛИ ДА ВЛЕЗЕ В ГЕРМАНИЯ ?!

8

Партиен член

преди 7 години

Стана ми смешно като прочетох.Тия немци голема работа са били.

7

Кина

преди 7 години

Ха,ха , ха ... сега имат предостатъчно улики, "ха ха ха", ама вече през сълзи. Кога ще им светне на германските власти, че е време да защитят собствените си граждани, да погледнат истината в очите относно "мигрантите" - реални съвременни нашественици ..., иначе Германия, а след нея и Европа остават миг в историята на Света.

6

БГ

преди 7 години

НЕ МИ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ,ТОВА ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ДА БРОИТЕ ТРУПОВЕТЕ,ЧЕ И НАС НАТАТРУЗИХТЕ ОТ ЗАВИС,ЧЕ ЖИВЕЕМЕ МИРНО ,НЕ СЪМ ГИ НАПРАВИЛ АЗ ТЕЗИ АРАБСКИ ПРОЛЕТИ,ИЗЛЕЗТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ И НАЙ ПОСЛЕ КАЖЕТЕ ЧЕ ИЗВЪРШИХТЕ ХАРАКИРИ ПРЕД НАРОДА СИ,ТАКА ЗАБЪРКАХТЕ ВТОРАТА, А И СЕГА ТРЕТАТА СВ.ВОЙНА

5

Анонимен

преди 7 години

А още колко скрити лимонки като тоя, т.нар меркелци има още да щъкат из Европа, бедна ви е фантазията.

4

Я гледай....

преди 7 години

Интересно как е запомнил 14 имена?

3

месара

преди 7 години

Ана сигурно ли е че е тоя и че са го застреляли , или замазват ситуацията , да не се окаже друго ?

2

Анонимен

преди 7 години

Мен ме проверяват даже и в българска болница с пръстови отпечатъци, а такива си имат по 10-20 имена, паспорти, помощи, че и застъпници (Шперкел) и си се чувстват като в собствена птицекланница!

1

Анонимен

преди 7 години

Нищо необичайно."Продал" е малко мир с камиона и си е намерил майстора.