86

zaw12929

преди 7 години

А ако Тръмп мисли, че разиграва руснаците, разиграва себе си. На американски президент може да се вярва 1% и защо да гадаем. Скоро ще разберем . Москва не вярва на сълзи, на усмивки демократични също. А нам всьо равно!

85

Анонимен

преди 7 години

хааха, световните войни и света такъв какъвто е - по-богат,по-социален и по-развит в момента . Анонимен

84

u4en

преди 7 години

Смешен им изглежда Тръмп !.....То и Рейган все се смееше !

83

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще изненада много хора. Дори и ласкателите му.

82

да

преди 7 години

цял свят се смее на жалките американци руски хакери им избраха президента.. ами така е.. какво да ги правят руснаците.. помагат американците и без това са тъпо стадо, което вярва на всяка глупост, която му се каже :)))

81

Един от нас

преди 7 години

САЩ, Англия, западният свят се срива. Тези фрази звучаха като бях малък и продължавате да ги пробутвате. Като е толкова лошо какво правят децата Ви там, пък и Вие се натискате за командировки с това направление, а не към Русия.Вие, сте просто демагози! Факт!

80

Анонимен

преди 7 години

"Приятелите " на Русия в България искат работният кабинет на Тръмп да се намира в Кремль.

79

Ха- ха- ха

преди 7 години

Православна Русия била надежда на прогресивното човечество!!!! Всички съюзници на *** са ислямски държави а тя воюва само с християнските Грузия, Украйна и страните от ЕС и САЩ.А "прогресивното" човечеството са разни червени рептили или фесни маргинали от рода на Льо Пен, любителката на заеми от руски банки.

78

Анонимен

преди 7 години

Знам само едно...Който и да е бил до сега президент на най-великата държава САЩ, гаврата с Рассия е гарантирана!

77

ктт

преди 7 години

До Кирода.

76

да

преди 7 години

а който си въобразява,че смешния американски президент има думата,а не тези,които са го качили на тоя пост и му дърпат конците е по - глупав и отколкото изглежда :)))накрая тоя русоляв клоун в напъните си да го играе агресивен просто ще ги фалира с някой безумно глупав ход..и готово :)))

75

Анонимен

преди 7 години

Когато Империята на злото и алчноста (САЩ) се разпадне - тогава, ще настъпи мир и благоденствие в света. Начело с православна Русия - последната надежда на прогресивната част от човечеството!

74

да

преди 7 години

нещо на чел се правиш,но не ти се получава..айде като си напишеш домашното пак се върниафганистанските жертви във войната са около милион - поне като не знаеш не си измисляй..не те знам млад ли си, стар ли си,но имаш още да четеш

73

Анонимен

преди 7 години

До 78 Напълно си прав,в Афганистан положението отива към това ,което беше преди 15г.Миналата година силите за сигурност наАфганистан са дали 3000 убити.До сега Запада и арабските монархии са спонсорирали с над 110млрд.долара правителството на Афганистан ,пари хвърлени на вятъра.

72

jimmy

преди 7 години

този бизон илка нещо пак е подхванала евтината пропаганда:)

71

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ И НАТО СА ОЩЕ ТАМ?Голяма работа. рано или късно ще си тръгнат по същия позорен начин, както бягаха от Виетнам.

70

Анонимен

преди 7 години

До 71 Ото фон Бисмарк - Време е Русия да извади сабите . Инициаторът на Руско-турската война 1977-1978 . Не искал голяма и силна държава на Балканите . А сега мустаката Европа . Ако Тръмп върви по същия трънлив път следва да се появят и мустакатите САЩ .

69

Анонимен

преди 7 години

Явно си младо момче и само плещил глупости. Рашките и те си стояха по базите и заличаваха афганските села отдалече със системи Град, самолети и хеликоптери. Над 2 милиона афганци избиха по този начин изпълнявайки "интернационалния" си дълг.

68

Анонимен

преди 7 години

До 80От Афганистан избягаха жалките руснаци. Американците и НАТО все още са там. Защо лъжеш повече и от Путин?

67

да

преди 7 години

добре, че е Тел Авив та да има кой да управлява глупавите американци :)))