9

Етнически българин

преди 7 години

В Софийски апелативен съд, председателката Запрянова, ме помоли мен-въззивника да си седна на пейката, защото съм имал адвокат и да не преча!? След мой отказ ме заплаши... Естествено после и поисках отвод, даде ми... но, колегажката и, която е и Председател на гр. колегия на САС ми отне и това, което СГС ми даде... хора бягайте през терминал 2,в България е добре само за бивши агенти на ДС и хора с социални придобивки.

8

до Ангел

преди 7 години

В грешка си мила Става въпрос за предварителен арест без предявено обвинение,а този случай не е такъв!

7

Анонимен

преди 7 години

Като не е той, кой е? Защо запряха него, а не филанкишията?

6

Анонимен

преди 7 години

Ами ако не е той ако са му казали мълчи стой малко в затвора после ще получиш пари за това докато нашия човек се измъкне.Само на мен ли ми се струва че тоз човечец е импотентен и не добре много умствено и прави калвото му кажат?

5

Анонимен

преди 7 години

ако има книга за най долните и хладнокръвни убийци този на снимката трябва да бъде на заглавната корица на тази книга

4

Гробаря

преди 7 години

голяма част от разледващите полицай и прокурори, вещи лица са много слаби в професията си... корупция, страх, натиск. За Чеци, сестрите и Соло-доказателствата са толкова слаби, калпави, че дори е срамно да ги четеш... А, имат тежки присъди. В САЩ за доказано убийство на една звезда бе Оправдан, но гражданския иск бе осъдителен.... после го заковаха за друго...

3

Анонимен

преди 7 години

Този още ли не са го стопили на пръжки за кучетата?

2

Относно вината

преди 7 години

Независимо от това кой е убиецът, засега е ясно кои носят реална вина.1. Виновен е Чеци, защото е станал и си е тръгнал, оставяйки заспалото момиче само и беззащитно през нощта в парка.2. Виновни са онези, които са неглижирали и претупали разследването. Дори да беше клошарка, а не студентка, щом е извършено убийство, то трябва да се разследва максимално прецизно.А сега,какво?След дъжда качулка.Бог да прости момичето и да накаже виновника.Девойки, вземете си поука и да не се предоверявайте!

1

Анонимен

преди 7 години

На делото ще му дадът 5 годинки,обаче ще се окаже че вече ги е навъртял в ареста и хайдееееее...........