12

чочосан

преди 7 години

На някой все ГЕРБ им виновен. Доли и снега сега през зимата пак те виновни. Не разбрахте ли че сте едно малцинство дето всичко мрази. На изборите пак ще хапете дървото!

11

до 6

преди 7 години

имаш предвид на комунистите от Герб ли

10

Анонимен

преди 7 години

абе какво искате от зимата бе ей ние зима не виждаме за първи път абе докога ще си правите евтин пиар с народа бе абе вие тоя народ за откачен ли го имате бе герберуги

9

До№9

преди 7 години

Ех, колега, припомнех те ми гостуванията ми при моята уникална леля. Никога няма да забравя нейният качамак от бяла царевица /нищо общо с днешните ГМО/с домашно сирене и сладко от сини сливи. Какви погачи правеше... А баклавата и гарнирана с настъргани круши и захаросан мед. И печката бумти, топло, топло. И аз така ще завърша: "детство мое реално и вълшебно".

8

Анонимен

преди 7 години

Без да политизирам ще кажа, че очакваното е на пълно нормално за сезона и географските ни ширини. И понеже съм човек отдавна помнещ, ще каже, че 2 градуса през януари не беше нормална температура в детството ми, както се опитват да ни убедят днешните синоптици. Вярно нямаше толкова коли и безразсъдни шофьори, но на Йорданов ден беше обичайно да е 15 градуса. И свинското и виното домашно с ръчно точените баници и благунки. Ех детство мое вълшебно и за това незабравимо.

7

Дедо Гого

преди 7 години

До ЛЕЛЕЕЕ : Пич, може пък да се надигне, знаеш ли ? Я, Гражданска защита веднага да евакуира населението, заради очаквано море край Добрич...

6

ЛЕЛЕЕЕ

преди 7 години

Морето край Добрич... Веселинке, стига де, не може да си толкова зле...

5

Професор

преди 7 години

Аз още вчера го написах. Нищо няма да вали помнете ми думата. Абсолютни манипулации и инсинуации на комунистите.

4

Крайно

преди 7 години

време е да се въведе светлосин код при изригване на герберската простотия, комбинирана със засилена журналистическа графомания.

3

Анонимен

преди 7 години

Чакаме, затаили дъх. Тиква върху МТЛБ.Баджак-джурналистиката лъска микрофони и камери.

2

Анонимен

преди 7 години

Морето край Добрич ?

1

Анонимен

преди 7 години

Ох ,аман вече с тази прогноза