124

Дурак си ти...

преди 7 години

СОКРАТИСПрочети поне , как се работи с радар....ха,ха,хаааааааааааа...!!!

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен НЕЩО ТИ ЗАСЯКЛО В ГЛАВАТА. МНООГО ,МНООГО ПРОСТОТИЯ.ДАЛ ГОСПОД *** ЗА СТО ГОДИНИ НАПРЕД .Всичко се засичало......хе,хе ....

122

Реалист

преди 7 години

До СОКРАТ Менделеевата таблицо е наистина епохално химическо откритие , което тласка науката напред. Но това е нищожно в сравнение с всичко което е открито в Западния свят , и най вече Америка. А сега седни на Менделеевата таблица и си *** на сели. Пфууу!

121

Инспектор

преди 7 години

До Анонимен 186 Той е дребен ,но обхванат от манията че Америка иска да му вземе държавята с пиянота население заедно.Може като нищо да унищожи живото на Земята. Затова трябва да бъде озаптен веднага .Няма Путин , няма проблем.Живота си продължава мирно и тихо ,както преди Путин.

120

xz

преди 7 години

ми нека си пътува влакът, да увеличава възможността едни наглеци да бъдат изтрити от ллицето на земята ако се наложи.да знаят, че сигурно ще умрат.

119

СОКРАТ

преди 7 години

Г-н Кашпировский, няма да сляза на твоето ниво. За разлика от теб, аз добре познавам Киевска Рус, а и голяма част от тези земи. Никога не забравяй следните думи "НЯМА ТЪЙ ВЕЛИКА КАТ РУСИЯ НА СВЕТА". Господине , РУСИЯ е страната в която има всеки един елемент от Менделеевата таблица. Такива като теб и мен си убиваме времето, а и добре знаем, че нищо не зависи от нас драскачите. "Кучето си лае, керванът си върви". И други си мечтаеха да отидат в Москва, но им струваше потрошена глава. Лека вечер.

118

Кашпировский

преди 7 години

АМИ , КВО ТЪРСЯТ РУСНАЦИТЕ У УКРАЙНА И КРИМ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААА....??!!!БАЩА СИ..... И МАЙКА СИ ЛИ...??!!Затова е Америка ----ЗА ДА НЕ ПОЧНАТ РУСНАЦИТЕ ДА ТЪРСЯТ И У НАС УТРЕ... ...СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДЕ ,БЕ...!!!ПОНЯЛ СОКРАТИС-...??!!

117

СОКРАТ

преди 7 години

Що за *** пишат тези тъпотии.Господа и другари, Русия се разхожда в собствения си дом. Какво търсят Американски войници до границите на Русия. Тая *** от наследници на престъпници убили милиони индиянци и завладели техните земи и богатства, продължават да си мислят, че все така ще продължават. Всяко търпение има граница, но лошото е че покрай сухото ще гори и суровото. Защитнико на престъпници не се съмнявай, че ядрения взрив ще те подмине. Всички ще сме обречени заради такива като Вас.

116

Гн Шварцкопф ви каза

преди 7 години

"....НИЕ МОЖЕМ ДА РАЗЛИЧИМ ТОПКА ЗА ГОЛФ ОТ КОСМОСА , ИЛИ ДА ВКАРАМЕ РАКЕТА ПРЕЗ ВИТРИНА НА УНИВЕРМАГА---НО , НЕ ИСКАМЕ ДА СЪЗДАВАМЕ СВЕТОВЕН ПРЕЦЕДЕНТ"....!И ВСЕ ПАК ГО НАПРАВИХА:Вкараха ракета във противо-въздушно скривалище в Ирак , по време на "Пустинната буря"!Изтрепаха , маса народ там.Сигурно си спомнят , някои....!

115

Анонимен

преди 7 години

до 2020г дребния ще е прибран в самостоятелна килия в Хага.

114

Анонимен

преди 7 години

До Илия - ВарнаЗащо американци, англичани и др.западняци да могат да имат бази навсякъдезащото могат да си го позволят, а ушaнките немат кинти за нищо друго, освен за лосиони.

113

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Кво , значи ...."влака е неоткриваем"...??!! Още при първия залп или първата ракета ------ВСИЧКО В РАДИУС ОТ 500-км.ЩЕ БЪДЕ ИЗПАРЕНО ОТ ОТВЕТЕН УДАР!/...и това е при ядрен удар от "средна ядрена мощност".../ОНИЯ КРАВАРИ ВИЖДАТ ВСИЧКО ОТ КОСМОСА ,БЕ....ДАЖЕ, КАТО ХОДИТЕ ПО НУЖДА У ГРАДИНАТА....ха,ха,хааааааааааа !

112

Анонимен

преди 7 години

До Вола рие и на гърбаДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е,РУСИЯ ДА ОБГРАДИ САЩ!С празни шишета от Бояришник ли?

111

Анонимен

преди 7 години

До чекистИ какъв щит и какви 5 лева?щита не открива влакове, а ракети. И какво си мисли, че ще постигне дребния с 5-6 ракети в Азия?

110

Белагуев

преди 7 години

Разликата между троловете е само в заплащането,ако изобщо го има,респективно в центове и копейки...иначе са от една и съща кретеноидна детска градина.

109

ОНЗИ

преди 7 години

А БЕ ОНЗИ, когато се говори за нещо, особено пък във военната област, значи то е вече готово, и просто се подсказва, че ако се случи еди какво си, ще се получи еди какво си .....

108

????

преди 7 години

До Анонимен 162Зависи от гледната точка за Обонго и приятелчетата му в момента сме в най-светлата ера от развитието на човечеството....демокрация има дори в Африка и Близкия изток....някой мислил ли е през 50-60 че един ден дори в Афганистан ще има демокрация.

107

ААА

преди 7 години

До Анонимен 164По същата логика ако САЩ спрат да наливат трилиони долари в военната си машина няма да има безработни в Америка и опашки пред банките за храна и 5-6 милиона бездомници.

106

Вола рие и на гърба

преди 7 години

ВЕДНАГА *** ДА НАПУСКАТ ОБГРАДЕНИТЕ РУСКИТЕ ГРАНИЦИ ! ИНАЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ СТОПИМ ЗА 1 СЕКУНДА!ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е,РУСИЯ ДА ОБГРАДИ САЩ!

105

0

преди 7 години

На снимката показвате стрелба с БМ-21 а не от въображаемият ви влак който още не съществува-резил.