13

Ученик

преди 7 години

Да, да.. Естествено, че е прекрасна идея да бъдем на училище втора смяна и да се прибираме вечерта в студа

12

вишист ама за чий ?

преди 7 години

е няма как . нали трябва да има на кой да си продават лекарствата тия мам..... им да ... а.знаят ,че е пламнало от вируси и вместо да оставят децата да почиват още една седмица . то навън го дават -20 те много учени ще ги направят за още 5 дни д...... м....о

11

Мислещ

преди 7 години

До Бивш учителАко беше умна и умееше да съчувства, щеше да удължи ваканцията на децата до края на следващата седмица, за да не се събират на едно място в най-големия студ и в разгара на грипната епидемия.Защо да не удължат после учебните занятия с една седмица за сметка на лятната ваканция?Сега, като се изпоразболеят повече от половината дечурлига и отсъстват от училище по десетина дни, колкото трае грипът, кой ще спечели от това? Ще спечелят само онези, които продават лекарства, никой друг!

10

Акъл трябва.И съвест

преди 7 години

Това беше поредното безумие!В понеделник ще е зверски студено.Децата излизат от вкъщи преди 7.00 ч., а в средата на седмицата ще са най-ниските нощни температури.Има ли някой, който да не знае, че именно рано сутринта е най-студено в такива дни?Има и незнаещи, разбира се. Кога Пръмовата снаха е ставала рано по задължение, та да знае тези неща? Може и да е ставала, когато е била ученичка, но явно е забравила.Ако удължат ваканцията с още една седмица, могат да удължат срока през топлото време

9

Анонимен

преди 7 години

Тази кокореща с вeщицa трябва да бъде прибрана задълго на тъмно, за доброто на българите и българското образование.

8

4-ти блок

преди 7 години

Г-жа Кунева се суети неестествено дълго. Да закрива и образованието и да продължава напред.

7

Анонимен

преди 7 години

Ей,дано се освободим от тази жена,мразена от повечето българи,но се говори,че отново се гласи за Европарламента.

6

Анонимен

преди 7 години

Министърката обавява, че е решила за удължване с 2 дни ваканция, като че ли е решила световните проблеми с глада!Голяма драма за прословутите 2 дни, голямо чудо, голямо наваксване ще падне на огромния пропуснат материал!Царе са да правят от мухата слон!

5

Бивш учител

преди 7 години

Ей сега ще падне едно преструктуриранеее...бедна ви е фантазията! Директора събира учителите на оперативка, връчват им един лист и готово... до края на деня всичко е мед и масло! :) Нали така колеги? А иначе, Куневица отдавна е за затвора, не просто за смяна...както и Кумчо Вълчо, тарикатчето!

4

Хой

преди 7 години

Еййй пак ми развалихте деня като показвате противната физиономия на това политическо недоразумение!

3

Анонимен

преди 7 години

Отново нескопосано решение .Защо трябваше да прекъсвате ваканцията на децата по средата на седмицата ? Погледнато реално зимната ваканция беше само 6 неучебни дни . Останалите дни са празнични и официални за всички. Ако бяха 10 неучебни ,децата спокойно можеха да се върнат на 9-ти без да обявявате грипни, бедствени и тем подобни ваканции.Или отново ще се правим на ГЕРОИ ..... КОЛКО сме загрижени и мислим за децата ?!!!

2

Академия

преди 7 години

Лекция за лидери в образованиетоИзпозлвайте по-често думите:НадгражданеПреструктуриранеПсихологТе нямат особен практически смисъл в нашата сфера, но слушателите не знаят това.

1

1234

преди 7 години

още малко ще те търпим б..... и да се надяваме повече да не се появиш на политическата сцена