47

Мънго Джери

преди 7 години

"Страната ни е спомената в доклад заедно с още най-малко 15 държави" - Е, и ?

46

Анонимен

преди 7 години

Оказва се, че ние произвеждаме добро оружие, в някои случаи по-читаво от руските първообрази. Какво да кажа освен, братя, продавайте колкото може. Вие, които и да сте правите повече за тази страна от поср...те МОЛ-ве, хипермаркети,енергийни вампири, изнасящи годишно милиарди от страната. Да сте ни живи и здрави!

45

52

преди 7 години

До Анонимен 49Прав си, да се таковам, уж се имам за интелигентен човек. Подведох се от играта на думи паравоенни-проправителствени, ама в този сайт чета по диагонал, пък и кой да допусне, че дописниците са с IQ над 90 и 1-2 процента. Срам!

44

цирк

преди 7 години

Брей, доживяхме толерастска организация да ни упреква в прекомерна толерастия. Сега остава да ни обвинят, че сме прекалено либерални към ромите.

43

ДС

преди 7 години

Най-големите ОФИЦИАЛНИ търговци на оръжие1. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ2. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСИЯ3. Китай4. Австиря5. ГерманияВъпроса е че България се намесва на пазара за сметка на печалбата на най-големите.ЕЙ ТОВА Е ПРОБЛЕМА. Другото са глупости.

42

Анонимен

преди 7 години

тъй кат гледам на снимката само войниците приличат да са от българия, от римлянските формирования, иначе пушките със сигурност не се правят у нас.

41

Анонимен

преди 7 години

Хаъде прочетете статията внимателно ! Обвиняват България ,че е продала оръжие на официалната власт в Ирак. Това незаконно ли е ? А пък те въоръжавали правителствените групировки- официалната сирийска армия, демек. И това било лошо ? Може, кой- когото си иска да въоръжава. Оръжието си е негово ,купил си го е законно.

40

Анонимен

преди 7 години

TOYOTA e eдинствен оторизиран превозвач на Ислямска държава . И какво ?

39

Киро Рома

преди 7 години

Българофашистката държава финансира терористите,които убиват мюсюлманите. България убива мюсюлманите.

38

svolach

преди 7 години

zashto decata ni izbirat eu a ne rosssssssia.kremal e izostanal svetlinni godini. kakvo napravihte diavoli izmisleni oligarsi za nasheto oceliavane....ne stryva pet pari barabar sas pravoslavni izmisleni ot diavola.

37

aman

преди 7 години

До АТАКИСТe da no e rubla.oligarsite na russssia shte vavedat dolara.leka poleka.zashtoto im e dadeno ot diavola....ne ot pravoslavnite

36

М, да ...

преди 7 години

Още нещо! България въоражавала... в Ирак! Добре! Но що не продават свободно оръжие в България м?

35

PD

преди 7 години

То е ясно, че държавата не продава оръжие. Статията, а вероятно и доклада е писан за едноклетъчни и мозъчно увредени западняци, а вече и българи, в абсолютно пропаганден стил. След като с подобни трикове същите централи, които дърпат конците на амнести ни изхвърлиха от оръжейния бизнес и докараха бранша до просешка тояга, ни предложиха да си затворим очите, и работим за много по малка печалба. И пак ще си мълчим, макар и да има клауза, за не продаване на оръжието ни в зони на конфликт.

34

БАБА КУНА

преди 7 години

ДАЛАВЕРАТА С ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЯ ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е НА ВИСОЧАЙШАТА НИ ТИКВА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ОТ 2009 Г. НАЛИ ВИ Е ЯСНО ЧЕ БЕЗ НЕГОВОТО УЧАСТИЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ. ТОЙ ЗАТОВА СИ ИЗБРА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА ДА ИМА КОЙ ДА МУ ПАЗИ ГЪРБА. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ И ТЪРГОВИЯТА МУ СЪС СИНТЕТИЧНА ДРОГА. ПОСЛЕ ДА МИ ОБЕСНЯВАТ, ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ Е ЧАСТ ОТ МАФИЯТА.

33

aman

преди 7 години

До Бъдете сериозноda si merat *** nad tixia okean .i pod nego.

32

М, да ...

преди 7 години

До 35 АнонименББорисов е удобен за някой, но неудобен за друг и алчен сам по себе си, като прибира комисионните за себе си, а щетите ще ги покрива народа! Затова ли дългът на България през последният мандат на ГЕРБ нарастна многократно, м? Имам усещането, че взематията от продажбите на оръжие са са значително по-големи от постъпленията! Лигнята ББорисов не е за този бранш!

31

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно Сащ и нато ни пазят

30

Анонимен

преди 7 години

"Частни фирми в България, а не държавата!"---НЕ Е ВЯРНО. Доколкото знам според закона само с подписа на Бойко Борисов може да се направи износ на оръжие.

29

до 25

преди 7 години

Браво, пич, много точно мнение! Аре да не казвам какъв е тоя, дето ти е цвъкнал минус.Каквито и пари да прибира държавата покрай производството на оръжия в БГ, надали са повече от ресурсите, които заминават заради бежанците. Просто от национална гледна точка не си струва.А българчето тръгнало да се защитава по инстинкт. Ама гледай ония, гледай тия. Абе гледайте мутрягите дето прибират парите и си строят палати, бе...

28

Анонимен

преди 7 години

САЩ-ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!