19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Какъв *** бе, ***? Всеки нормален човек с нетърпимост към ислямофашизма бива наричан расист, ксенофоб, хейтър, ***...Какво ви става, бе хора? Толкова дълбоко ли ви е влязла еврогейската толерастия, че вече не различавате добро от зло?

18

Анонимен

преди 7 години

тва немците са пълни ненормалници. Само преди 60 години горяха хора в пещи а сега са най-големите гейове и предизвикаха по-големи главоболия на Европа от Хитлер.

17

Анонимен

преди 7 години

да запазят място там и за Меркел, като му дойде времето...

16

Анонимен

преди 7 години

Прави са германците, "добрината" на камиларите трябва да се помни и знае от бъдещите поколения и да не се допускат подобни грешки да ги пускат в държавата им да вършеят на воля.-----ти си добър заплатен *** да сееш омраза между хората що не напишеш нещо за биологичното оръжие "рак" от който умират милиони

15

Анонимен

преди 7 години

Прави са германците, "добрината" на камиларите трябва да се помни и знае от бъдещите поколения и да не се допускат подобни грешки да ги пускат в държавата им да вършеят на воля.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако ще го правят музеен експонат то добре е да обособят за целта цял тир паркинг понеже скоро ще допълнят музейната колекция! Абе, изтрещяли хора са немците!

13

Активист на БКП

преди 7 години

А,не !!! Да викнат Евгени Бакърджиев да го гръмне !!! Той така гръмна Мавзолея !!!

12

Евроужас

преди 7 години

Трябва да го изложат до трабанта на Соломон Паси.

11

нашия

преди 7 години

наистина германците си обичат негативната история, за няколко години ще си напълнят не един музей...ама да вземат на челно място да сложат и паметник на канцлерката...

10

Мм Даа

преди 7 години

Щом този камион убиец го класифирате като част от вашата история. Това значи едно през следващата година Германия я очакват много исторически събития.

9

Патриот

преди 7 години

на да направят музей на на шорошкото изкуство!

8

ами

преди 7 години

След някоя и друга година няма да имат къде да ги слагат музейните си експонати от този род!

7

Пиер Задорян

преди 7 години

Германците са ***. Комплекса им от ВСВ ще ги унищожи

6

Сп??нс

преди 7 години

И за честването на годишнината , да правят въстановка на случилото се , ама да не им казват на минувачите , така ще е по истинско. Тези наистина не си пият хапчетата от доста време.

5

Ninja

преди 7 години

Е точно игнорирането на историята и по-точно комплексите породени от нея Ви доведоха до тук бе драги ми германски политици. "Всички бежанци са добре дошли!"

4

Ян Бибиян

преди 7 години

Направо да си отворят Музейко! Доста експонати ги чакат. А на входа екземпляр на Корана. От него тръгва всичко

3

Анонимен

преди 7 години

Още колко музеи ги чака да отворят...Като прекалят ще се събудят националистическите партии и после какво следва - нощта на музеите...

2

МУСАка

преди 7 години

Евала!А ние се чудим как да обявяваме предишни периоди от историята си за престъпни.По пътя на логиката, един ден и днешната демокрация ще се окаже такава... въпрос на време!

1

Анонимен

преди 7 години

поредната постановка както останалите филми на службите зада се насъди омразата между хоратазапомнете тези атентати са исценировки без капка истина и актьорите биват добре награждавани