45

Как Сийка

преди 7 години

Де го оня български синоптик ,който преди близо два месеца се присмя на колегите си от Русия и Англия,които заявиха и предупредиха да се готвим за сериозна зима ,а негова милост заяви,че зимата няма да е страховита,а мека и приятна ?! Къде е сега и защо не си направи пак смайващи орогнози ?! Жалко,че не запомних този всезнайко сега да го изтипосам с името му- сигурно смехът няма да е малък!

44

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е, че не се и прави опит да се позачисти снега, а се чака първо да спре да вали и ако може, снега сам да се стопи. Иначе парите за чистене на снега се усвояват и то много добре.

43

sport

преди 7 години

газчицата и водичката. А после БЕДСТВИЕ. Нормално, това са т.нар. ЗИМНИ УСЛОВИЯ! Няма как да бъде изчистено ако снегорините се движат след вас.

42

sport

преди 7 години

До АнонименЗа съжаление не е паника, а на *** му се обяснява като на ***, какъвто явно е, че ще има тежки зимни условия. Естествено е, че не могат да се поддържат пътните настилки до асфалт, тъй като ще има обилен снеговалеж и навявания. Но ББ за съжаление се оказа прав, съдейки по електоратът гласувал за него и последните случки от Тракия и т.н, където хора са тръгнали с по 10 л. газчица и 0.5л. водичка, ама видиш ли трябвало да останат на място заради *** ТИР-аджии и свършила

41

БАБА БУНА

преди 7 години

СНЕГА ЩЕ ДОЙДЕ,АМИ ВИЕЛИЦИТЕ КОГА,ОТ ЕДНА СЕДМИЦА МИ ИЗДУХА ГЛАВАТА С ТЯХНИТЕ ПРОГНОЗИ.ТО ПЕТ ПЪТИ НА ДЕН ПО ПЕТ ТЕЛЕВИЗИИ,НЯМА ЗА КАКВО ДРУГО ДА ЛАЯТ.

40

Северозападняк

преди 7 години

И тия се скъсаха да ми обясняват, че виждаш ли идва бедствие. Щото щяло да стане -20. Ми преди 20 - 30 години всяка зима си беше по месец време -20 в градовете, а на Мусала -30. И по курортите ни не знаеха какво е оръдие за изкъствен сняг. ***. Бедствали сме били. Кодове ми направили някакви .... нещастници!

39

Северозападняк

преди 7 години

Нещо не мога да разбера! Едно време всяка зима в града ни валеше по метър сняг. Задържаше се по 4 месеца от декември до март, а ние карахме лади и москвичи с гуми Вида и Матадор. Пътуваше се навсякъде без проблем, а най - яко беше да катериме Петрохан в снега. Сега в градовете пада 10 см. сняг с голями клизми и не се задържа изобщо. В планините с триста зора има естествен сняг над 1500 м. а кантовете на ските ми са се обърнали от тъпия изкуствен сняг и са станали на ерове / R - закръгление /.

38

123

преди 7 години

V Bansko vali.

37

thefoggy

преди 7 години

Ба си като гледам според медиите идва края на света,със 20 см сняг чудя се що не затворят държавата...

36

anonimen

преди 7 години

де го бре в ловеч слънце пече та дрънка

35

Иванка

преди 7 години

Споко танковите идват ще ловят снежинките във въздуха всичко ще е наред първия танк ще води Боко а втория Лилинцето

34

Анонимен

преди 7 години

Въйййййй, верно ли ва?? СНЯГ щяло да вали?? През зимата?? Януари?? Толкоз сняг и студ не е имало от 2000000000000000000000000000000000000000г. преди новата ера и преди ГЕРБ и Б.Б. , т.е. преди началото на света!

33

Анонимен

преди 7 години

Ох , хайде няма ли да започва вече да вали .... От кога чакам... Снощи даже ставах да гледам ,дали е започнала ледената епоха. Но уви ..... Дали и този път няма да се окаже кьор фишек , като за последно мероприятие на ББ....ИЛИ има още с какво да ни изненада

32

смЕх

преди 7 години

СмЕх голЕм.Абсолютният минимум за София бил 22,9 градуса - плюс 22,9 ако не сте забелязали.

31

Анонимен

преди 7 години

Предупреждението в цивилизованите държави не граничи с истерия и паника , както тук ни се вменява.По-скоро всичко ми изглежда отново една ВЕЛИКА пиар акция на правителството в оставка.

30

Нсс

преди 7 години

До 29 вестник 002 лв хляб026 лв бензин 072 лв ябълки 024 лв да зареждам ли 100 лв но обезпечени със злато!!! Не като сега! Чети бе човек че си млад е ясно!

29

мара до анонимен

преди 7 години

Ха.ха.ха..много ми хареса комента ви.

28

БУДЕН

преди 7 години

До АнонименВъв всяка цивилизована страна се предупреждават хората при подобни ситуаций.От тук нататък всеки си носи последствията.

27

Анонимен

преди 7 години

Боже, каква паника ! Все едно ,че идва края на света ! Направо се оляха и журналисти и политици ! С една дума се застраховат . Ако някой не дай си Боже закъса , да няма претенции , защото е бил предупреден да не си показва носа навън ! Смешна и супер тъжна българска действителност.Предупредиха даже и бременните с наближаващ термин да се настанят до родилния дом :)

26

Анонимен

преди 7 години

Дреме им на ДЕПУТАТИТЕ че щело да вее и да вали они сите са у топлите страни и се радват на океанските вълни.