34

Гергана

преди 7 години

До АнонименСамо за пари да получават от държава без да работят!!

33

Само че те обявиха

преди 7 години

ромски протест, който щял да се състои на 10 януари!Искали били равенство(?!?!)Ами да им го дадем равенството: Никакви помощи и детски надбавки! Нека да живеят като нас само от заплати, да плащат данъци и сметки и ако не спазват законите - директно в пандела. Там обаче да няма "лежане", а с труд да си изкарват издръжката и пак с труд да изплатят щетата, заради която са осъдени. Ако някой мисли, че това е невъзможно, да се поинтересува какъв закон влезе в сила в Русия от 1 януари тази година.

32

Анонимен

преди 7 години

До До 21Да прав/а си. Ако за теб една неволна правописна грешка е толкова важна, ще си позволя и аз да ти отправя такава: след обръщението "Ей", следва да се постави запетая, т.е. изречението ти следва да има този вид: Ей, ходилия/ата на училище,не е плАмпане, а плЯмпане! Относно членуването с пълен член на "ходилия", може да поспорим допълнително.

31

Анонимен

преди 7 години

А защо като роди на 13 не се вземат мерки да не ражда след това, а не отново на 14-15 да е родилното отделение. Толкова методи има, които ще струват на данъкоплатеца не повече от 100 лв., много по-малкото отколкото раждане, детски и т.н. Защото това е електорат.

30

До 21

преди 7 години

Ей ходилия/ата на училище,не е плАмпане, а плЯмпане!

29

...

преди 7 години

До СпокоЗначи нямаш си на представа колко съм съгласен с тебе! Тия неща се предопределени, но понеже и наще неща са предопределени, т.е. ние сме хора пък те не са то нека направим така, че по наще неща тия другите неща чисто и просто да не се мешат а как именно ами не им даваме право на глас в наще неща не им даваме средства по наще неща а те да си се плодят по техните си неща! Да видиш тогава как бързо природата ше се намеси и ше се уравновесят общите неща!

28

художника

преди 7 години

До Георги ЛамбуровАко това, което пишеш е истина, то тия сами си режат клона. Та като станат повече от Българите, кой ще им изкарва парите за соц. помощи? Па в края на крайщата нека станат повече, да видим к,во ще правят после.

27

Споко

преди 7 години

Няма спор, мястото на детските сводници е в затвора. Въпреки това, тази общност не се е променила от хиляди години, няма и да се промени със силови мерки. Ще продължават да се чифтосват индискриминативно и да бумкат с дайретата. Но това щели да ни претопят са глупости, природата си знае работата. Някои растения се размножават, пръскайки хиляди спори, рибите-с хиляди яйца, но накрая нещата се нареждат-нито рибите са еволюирали до господстващ вид, нито планетата се е покрила с гъби, примерно.

26

Анонимен

преди 7 години

Исках само да дам мнение, че според мен не е традиция, а тендеция, появила се в последните 20-на години. Преди време просто е нямало как да се случи. Тогава общият за всички приоритет е бил раждането на повече деца, предвид и високата им смъртност. Ето това, многочелядието, беше традиция за част от народонаселението, но и тя отпадна, давайки път на изгодното ранно "майчинство". Има разлика между традиция и тенденция.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Виж сега, и на мен ми дойде за първи път на 12, ама имам едно дете родено когато бях на 30, а не съм родила 15 (първото на 13 години) както правят някои. Това, че физически можеш да забременееш не значи, че не трябва да си използваш главата. Иначе стигаме до нивото на дивите животни. Ама щом имаме претенции, че сме хора, ще се държим като такива.

24

Анонимен

преди 7 години

Значи првз изминалата година общо 209 случая само в Сливен. А това беше и горе-долу цифрата, която вчера гордо ни съобщиха като заведени дела за България, ако не се лъжа и без да обявят какви са били наказанията, защото те и убийците на пътя ги съдят, но че не лежат, ако жертвата няма снимка с Тиквата, на всички е ясно.

23

Румяна Арнаудова

преди 7 години

Всичко е целенасочено, не го ли виждате? Те са закриляни и поощряване от най високо място в държавата ,да се плодят ! Това е електорат, на определени сили, това е "богатството" което те, политиците си отглеждат за избори, и -т.н Ние си лаем от години,нещо да се променя? България се *зира умишлено, подменя се населението! Другото пък е с пари от Катар и Саудитска арабия...бурките и прочие...

22

Сократис

преди 7 години

От няколко дена всички медии са се впрегнали да прави реклама на малолетни Ц. родилки.По форумите коментарите валят и 99% се покриват с мнението,че тези Ц. традиции са в разрез със Закона,но въпреки всичко продължават и нямат никакво намерение да спират.Всички тези мололетки преди да станат майки правят по 3 дена сватби които проглушават цели квартали и още тогава на Чиновниците и Полицията трябва да им светне,че скоро ще отбележат поредната малолетна майка-Кой им разрешава сватбите?!Ами пак те!

21

Анонимен

преди 7 години

Щом раждат така добре, значи не им трябва чужда помощ.Помощи да се дават само при медицински доказано безплодие.

20

истински имена

преди 7 години

Истината за прехода ни, демокрацията ни или на български: за упадъка на България.

19

(-_-)

преди 7 години

Спират им се помощите да видим дали ще раждат.. И който иска доброволно да се стерилизира - хилядарка с любезното съдействие на общината.

18

Анонимен

преди 7 години

Докато българите се скатаваме няма какво да се коментира. На 33 е безумно рано да си дядо, но и да имаш първо дете на тези години вече е късничко. Дори в студентските години се гледа дете по- лесно, отколкото, когато вече трябва здраво да работиш от сутрин до вечер, а и егн- то си казва думата. Относно парите - все едно всички сме отгледани от богаташи.

17

Анонимен

преди 7 години

Daite im malko zemq i da si pravqt darjava, i da si rajdat i na 5, ako iskat

16

Анонимен

преди 7 години

До до 11Виж, драги, за разлика от теб, аз не само съм ходил на училище, но и съм внимавал в час. Пък, ако искаш понапъни се малко и се поразрови из любимия ти Нет, все ще намериш нещо смляно по въпроса. Четене му е майката, момче, не плампане.

15

бб-1

преди 7 години

Представете си ситуацията ..*** са мнозинство и някой трябва да ги храни ?? Кой ? Кой ? Затова самите те трябва да се усетят и намалят темпото. А иначе -да се спрат детски и всякакви помощи за деца родени от малолетни родители завинаги- детски до трето дете- промяна модела на образованието , сега до 4 клас не може да се повтаряТе умишлено раждат рано ,защото голяма част от тези бебета после се инвалидизират.например за дете астматик им дават 250 лева на месец