88

ха така!

преди 7 години

Досетете се кой е денят за размисъл!

87

Жорж

преди 7 години

Заплатите ще ги оправят ли или по-нататък ?

86

Анонимен

преди 7 години

Важното е че онова недоразумение мистър Бийн с листчетата на който Тиквуний биеше чембери вече няма да го има.

85

Истината v11

преди 7 години

До Анонимен 98Не знам кои ги свързваха с троловете неотдавна: "Интернет "***" с хиляди коментари в полза на БСП"

84

Анонимен

преди 7 години

Виждам,че безработните вече герберуги яко са налазили форума.Драскайте на воля,Бойко ще плаща-30 милиона субсидии,ще има и за вас.Не че на Цецка и помогнаха похарчените два милиона за реклама,но що си нямате друга работа,драскайте си,никой не ви поречи,но и никой не ви вярва.

83

До 92

преди 7 години

Познавам генерала.Не е от тези,които ще позволят да им дърпат конците.Почакай и ще видиш.

82

Андрешко

преди 7 години

До #8. Надето Николова. Наде а ти хубава ли си? Защо не поснеш някоя твоя снимка,за да те видим? Наде ти да не си г-жа Михайлова?

81

Андрешко

преди 7 години

А бе генерале,защо не избереш някоя друга дата,а 2 февруари? Много такава дата,ще имат чествания някои юнаци...

80

Андрешко

преди 7 години

До #79. Анонимен. А ти другарю,ако си по-възрастен,спомняш ли си 1973год.,как нашите сегашни другари как свалиха от власт Салвадор Алиенде в Чили? Същото както при нас и Румъния,само дето нямахме военна хунта...Така стана с Жан Виденовата зима.

79

Анонимен

преди 7 години

Та 2 месеца някои да си повилнеят!Значи, отсега са решили с какво да се облагодетелстват през този период, щото не са сигурни кой ще спечели изборите.До 999Уви, не са "тигрици", а са представителки на един много досаден тип жени - нашенски домашен твърдоглав, алчен и нагъл недоучен *** със самочувствие, но с махленски манталитет.

78

999

преди 7 години

За съжаление установявам, че на генерала ще му дърпат конците от три страни най-малко. И това са трите "тигрици" - от една страна Нинова, от друга Йотова, а третата му е в къщи!Жалко е защото е по-умен и интелигентен от някои досега управляващи, но горкият човек ще бъде постоянно в шах или направо ще го матират!

77

Сър Пичук

преди 7 години

Първи Април - ден за размисъл.Втори Април - ден за обезумяване.Първи май...Слави Трифонов - премиерМарешки - министър на здравеопазванетоКаракачанов - външен министърБoлeн - МВРПеев - строителствотодрогаро Гергов - министър на нАукатабат Сали - министър на енергетикатаЗакуех се Мишо - министър на правосъдиетоГоци големият Шлем - министър на еврофондовете...още?

76

Анонимен

преди 7 години

Само крадците се хилят така самодоволно като тоя на снимката.

75

напроЛЕТ

преди 7 години

Почти уцели... на ПЪРВИ АПРИЛ трябва да са!

74

Ла Бамба

преди 7 години

Ох, хаххаха сега д-р Таня Андреева ще ви лекува! Пак ще излизат да пушат пред спешнота докторите и бой ще ядат по махалите, нали електората има права!

73

сминдух енд чесън

преди 7 години

Първи април е ден за размисъл скъпи другари.

72

izh

преди 7 години

Що ли му обръщате внимание на Фъркела? Колкото по пишете за него , толкова по големи проблеми ще създава в бъдеще. Когато един овенен добие самочувствие - Пази Боже

71

Компетентна

преди 7 години

В България има Министерство на регионалното развитие и благоустройството!!! А не Министерство на регионалната политика и благоустройството.

70

Анонимен

преди 7 години

Да дадеш власт в ръцете на БКП-БСП е все едно да дадеш картечница в ръцете на луд човек . През всичките години са доказвали , че не стават за нищо .

69

Зозо

преди 7 години

С нетърпение чакам встъпването на Комбайнера. Искам да му слушам изказванията без готов лист пред него. Заекване, сричане, ступор. Шоуто ще е пълно, а министрите от БКП е ясно, че ще окакат положенито.