10

dano

преди 7 години

Дано всичко да му е легално, че да не вземат да разправят че е бил случайно преминаващ, без договор, без осигуровки и бе обещетение.

9

ив

преди 7 години

Работя от 25 години в Германия в строителството. В понеделник се връщам пак там и продължаваме обекта. Направо не ми се мисли,какво ще е през януари,както винаги. Строителният обект е като бойно поле. Трябва да внимаваш на всяка крачка,скелета,парапети, закачване на товари...И въпреки стремежа да се опазиш,понякога лошото те застига. През лятото ми шиха ръката,слава Богу ,с това се разминах...Дано клетото му семейство намери сила да се пребори с мъката.

8

Анонимен работник

преди 7 години

Всички вие си седите на топличко пред компютрите и освен да пишете глупости друга работа си нямате.Нито един от вас не е бил на обект и не знае какво е там.А пък за конкретния случай-даже и не знаете къде еЖалко за човекаи за децата му

7

245

преди 7 години

Taka e bg to tok v italq gi gledam dnes kak obesopasqt darvetata varzani po dva pati i sa na rampi smqtai ako beshe v bg shtqxa da se pravqt na ekspetrti i da gi obesopasqvat bes rampi i takiva vajeta i posle padnal omrq i proverki xaxax

6

X,Y,Z

преди 7 години

ДО 9 *** точно такава българска фирма я глобиха с 500 хил. паунда за необезопасен работник в Бирмингам миналата година.*** вирее само на нашите географски ширини.

5

Анонимен

преди 7 години

Много мъчно, това са хора, които работят страшно много и взимат малко. Мир на праха му.

4

Анонимен

преди 7 години

Имам към 20 години трудов стаж в България, сега съм в Англия виждам разликата в изискванията към безопасност на труда .Ако Англичаните дойдат да инспектират нашите обекти вярвайте ми 100% от обектите ще бъдат затворени.

3

до 4

преди 7 години

Ти на минус 5 градуса би ли издържал само по каска и ръкавици, цял ден нависоко?

2

Анонимен

преди 7 години

Ами човека се е вкочанил от студ, за да изкара къшея хляб за семейството си. Кой знае с колко ката дрехи е бил облечен, а те сковават всякакви движения.

1

Анонимен

преди 7 години

Дори и най-добрите фирми в България не се грижат за работниците си. Горе получават премии, а работниците не получават нищо. Ако трябва обаче да се реже, работниците се режат. Преди да има проверка на работниците се раздават каски и светлоотразителни жилетки, ръкавици, и т.н. И като мине проверката всичко това се взима.