22

АНОНИМЕН

преди 7 години

Докато Европа не се освободи от Евро гей атлантиците няма да има мира.Стига вече с тези евроценности за гей бракове, трети пол и т.н. Време е на власт да дойдат националистите и патриотите и да вкарат ред в държавите , а ислямистите да бъдат изгонени. Тези атентати и тези изпълнения на ислямистите очакват и България при ново Герберско управление. Не ни стигат майки на 13 години та и ислямисти да настаняваме, храниме и обличаме.Европа трябва да спре да се командва от САЩ .

21

възмутена

преди 7 години

Къде е мама Меркел, за да бръкнат в панталона, а може затова ги покани!!?

20

Анонимен

преди 7 години

Това са гнусни инсинуации срещу клетите бежанци!Те не ритат бебета в главата.Не изнасилват.Не колят.Не се взривяват.Вие сте мр.ъсни лъжци!

19

152

преди 7 години

Дивото мюсюлманско средновековие в съвременна Европа на 21-и век?!Кой, каквото си е пожелал и повикал!

18

Анонимен

преди 7 години

до 25 не виждам как ще е руска новината, като я е предала Франс Прес, а източникът е австрийската полиция!

17

до 26

преди 7 години

Той 25-ти пише така от завист!Иска му се да попадне сред стадо разгонени мигранти!И после пак Путин ще му е виновен!

16

Анонимен

преди 7 години

Ами и те да им бяха стиснали малкия между краката докато заквичат като сопрани или пък да ги изритат малко под коляното, че повечко боли. А лютив спрей в очите също върши работа - ще се сополиви поне едни час след това...а и лесно ще го хванат полицаите.

15

Анонимен

преди 7 години

ДЕЖУРНИЯТ НОМЕР 25 СИГУРНО Е БИЛ ТАМ И ЗНАЕ КОЕ Е ЛЪЖА, КОЕ ИСТИНА. ДА НЕ БИ ДА СА ГО ОПИПАЛИ ПОГРЕШКА И ДА МУ Е ХАРЕСАЛО?

14

Анонимен

преди 7 години

Поредната фалшива руска новина.Да, мигрантите са ненормалници, но това че всеки ден пипали жените по улиците е лъжа.Руска тролска лъжа.

13

Спокойно

преди 7 години

Арабелите нямат нищо общо. Туй ще да да балканци - българи, румънци, сърби... - най-големият враг на германеца. Нал тъй, бабо Меркел :)))))))

12

Анонимен

преди 7 години

Insburk, tova EUiskata stolicata na burkite li e ili na burgaskoto pivo e stolica

11

А1

преди 7 години

Навремето Руската империя спаси грузинците от Османската империя!(Ердоган е етнически грузинец)След това Сталин спаси Русия унищожавайки така наречената "Ленинска гвардия" съставена от троцкисти и обедини и укрепи в едно цяло новопоявилата се държава/империя под името СССР.Факт!!!!!

10

Хохохохох

преди 7 години

До Анонимен "В Германия ще става все по-зле според мен."100%! А в България ще става все по-шукар и по-шукар - до пълно изшукарване. Както сме си послали на такъв ще легнем, че германците няма да могат да ни гледат от завист.

9

мНого умно

преди 7 години

До Йосиф ВисалионовичГрузинецът Джугашвили е изклал повече руснаци от всеки друг. И какво? Есть русского - есть проблема? Що не вземете да се огледате ние каква *** сме си заформили, ами дирите под вола...

8

iSiktir

преди 7 години

Не ви ли омръзна от истерии?!? Някой да пръдне в бяла държава и вече е повод за Трета Световна. Я освободете малко напрежението! И специално австрийците не ги мислете - те имат държава ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС.

7

Анонимен

преди 7 години

В Германия ще става все по-зле според мен. Даже ще стане най -зле точно там положението с мигрантите пришълци! Е нали Германия се счита за център на Евросъюза, хайде сега да си носят последствията от всичко което насади този Евросъюз в Европа и Меркел -като инициатор на тази катастрофа ,да си поеме кръста. Полицията, както се вижда е безсилна.

6

Йосиф Висалионович

преди 7 години

Има човек- има проблем! Няма човек-няма проблем!Има мигрант- има проблем! Няма мигрант....вие се сещайте....

5

Анонимен

преди 7 години

На европейките трябва безплатно да им се раздават шокови палки.И то от най-силните.Когато *** я хване между краката да забие палката в сънната артерия.

4

RUSSIA the best

преди 7 години

" Десетина мъже посегнали на 18 жени " - няма ли люти австрийки да натупат тези 10 мъже / а колко са мъже , това е под съмнение и от статията не става ясно / та да не се сещат повече да им посягат ? А и там не е ли имало австрийци - мъже , които да се намесят и въдворят ред на място , както трябва ? Нещо доста постна статия , бих казал безсмислена.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако посягаха на мъже, щяха да са интегрирани.