4

Един българин

преди 7 години

Просто трябва да увеличат заплатите на всички лекари, да се инвестира в ново оборудване и медикаменти, и да, освен всичко друго, трябва да се обмисли добре как и дали може по-бързо да се обслужват пациенти с електронни средства вместо на хартия.В САЩ както в много други държави (нали все питаме как е по света) много здравни заведения използват пръстов идентификатор, но той е по желание а не задължителен, цели по-бързо обслужване и явно работи. За разлика от този на нашия Московец!

3

Анонимен

преди 7 години

Горките инвалиди и лежащо болни, дето пръстовия идентификатор ги прави диви и щастливи. Сега с някоя нова електронна умност и съвсем ще бъдат лишени от досъп до здравеопазване за сметка на едни не точно болни особи. Така ми се струва на мен.

2

Noname

преди 7 години

Що за глупост? Как точно Е-здравеопазването ще намали опашките пред джипитата? Да не би болните да станат по-малко или бабите и дядовците с книжките ще си седят пред компютъра в къщи вместо пред кабинета?

1

акуд

преди 7 години

аз подкрепям отпечатъците, за мен това е един по-добър начин да се спре мафията в здравеопазването източва чрез малцинствата