20

Анонимен

преди 7 години

Висилина, да вземеш да регистрираш тая дума"ваканцуват" в тълковния речник, че хората да разбират какво ознначава. Всъщност недей- звучи гадно и топо.

19

опетков

преди 7 години

Това за 20 евро на ден е абсолютна измислица. Редовно получавам оферти. Само "Last minute" със 70% намаление се приближават, но все пак е много далеч от реалната цена.

18

Анонимен

преди 7 години

До Електро инжинерда слугите винаги са от България. Забрави да кажеш и по колко ковчега с умрели сваляте като се върнете в порта.

17

Пешо

преди 7 години

Ако аз ям кюфтета, а ти картофи, то това не значи че всички ядем мусака

16

Електро инжинер

преди 7 години

Заповядайте на нашите кораби на Коста Кручиере. Среден ценови сегмент. Ще прекарате приятно. Ще ядете вкусна италиянска храна. Всяка вечер шоу в театър за 1500 човека, барове, ресторанти, дискотеки, СПА, фитнес , ролба, басейни и още много атракции и забавления. Даже оригинален тренажор за пилотите на формула 1. Има и детегледачки. Всеки ден сутринта в нов порт и много екскурзии за разглеждане на градовете. Имам честта да поддържам техническото състояние на кораба. Работят и много други българи

15

Анонимен

преди 7 години

До Нема нужда, Това е нова индустрия е и нормално пътниците да растат. Първата година може да са били само 1000, след това 2000 и т.н. докато миналата година са стананали 10 000. Нищо странно няма в цифрите.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Не разбирам как ви дава съвест да пишете тези неща.Аз съм с висше образование,цял живот работя,моите приятели също имат този "късмет",но заплатите не ни позволяват да правим круизи.А относно пенсионерите,там положението е отчайващо.Действително масово мизерстват!

13

Нема нужда

преди 7 години

За 10 години 40 000 обаче през 2016 изведнъж станали 10 000 БГ пасажерите,и спрях да чета.......

12

Аннимен

преди 7 години

Няма нужда да си ги измисляме. Ей сега в Кауфланд гледах как един дядо си брои стотинките за 200 грама извара. С разпрани ботуши и 30-годишна шуба. Родителите ми са пенсионери, работили са в химическата индустрия, на смени. Баща ми е с 200лв, а майка ми - с 240лв пенсия. Единия от тях работи все още, "за да си помагат". Гладуващи има, човече. Цял живот работили, специалисти, инженери, учители. Просто се срамуват и не се навират в очите на храта. Ние с нашето овчедушие ги наредихме така....

11

Анонимен

преди 7 години

Трабва ни един като на Филипините Мадуро с яйца и отстрел на мафиози без съд и присъда 10 000 при хурийте и си връщаме страната.За думичките "Знаеш ли кой съм АЗ" директно в 10та и да се оплаква на архангел Михаил, 6 месеца и страната е изчистена от мутри.

10

Анонимен

преди 7 години

Айде, докарахме го до хилида...Да видим от колко опита ще уцелят?

9

Анонимен

преди 7 години

Хилидя? Хилидя ли?? Хилидя???Това нов термин в математиката ли е?

8

правопис

преди 7 години

Веселинке, редакторе, това "хилидя" боде очите. Толкова ли сте закъсали, та няма кой да го оправи?

7

Анонимен

преди 7 години

Трагедия под 1% , нормално е м/у 10-20% това значи че НЯМАМЕ СРЕДНА КЛАСА , само супер богати и крайно бедни.Това е резултата от евроггейската деиндустриализация под шефството на компрадорите. Сбогом БГ

6

Анонимен

преди 7 години

Некадърността на Бг-журналистите с всеки изминал ден пада и пада ...... едно заглавие на статията не могат да напишат вярно!

5

Анонимен

преди 7 години

Ходила съм на круиз с висок клас кораб. Препоръчвам токова пътуване горещо, заслужава си парите. Обслужването е на много високо ниво.

4

соцялвна слаб депута

преди 7 години

460 лв минимална заплата не ви л стига,в Румъния минималната е 320 евро но туй е друг въпрос.

3

АНОНИМЕН

преди 7 години

Нищо работа.Това е смешна,да не кажа жалка новина,показваща жизнения ни стандарт.

2

Смех

преди 7 години

За година прави 4 хил. Това на 7 мил прави 0.05%! Мизерия. Всеки в Европа може да си позволи такова пътуване, дори и най-нископлатените.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И 4 000 000 се чудят как да свържат двата края !