16

костадин

преди 7 години

ако брака е законен кои и каде им е издаден дукомента и тои в панделата.и спира се маичинството на не пълнолетни и проблема се решава.

15

решението е просто

преди 7 години

ГЛОБАТА И ЗАТВОРА ДА СЕ ЗАМЕНЯТ С КАСТРАЦИЯ

14

Анонимен

преди 7 години

Ако бяха 34 000, добре.Стига сте ни замазвали очичките.

13

Цацаратур

преди 7 години

До Анонимен "А снимката е... Драйфа ми се!"Много моля, гражданино, не така! Това е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

12

Щyкapиcтaн

преди 7 години

До Анонимен "за таткото и дядото от новогодишната топ-новина се очертава рязък обрат"Очертава се дръжки, просто презкуратурата внезапно се озова под светлината на прожекторите и симулира работа."дали няма и някакво звено в болниците, което да проверява данните на родилките и подава директно сигнали на прокуратурата?"Е, при такава простотия няма как да имаме европейска държава... ВСЕКИ свидетел на престъпление е ДЛЪЖЕН да задейства Системата... по закон, а иначе и по мозък... ама надали.Амин

11

Анонимен

преди 7 години

А снимката е... Драйфа ми се!

10

Анонимен

преди 7 години

109-те от статията е трябвало да бъдат скопени на мига, за назидание. И точно това са правилните методи за справяне с тези , крути мерки и нищо по-малко от това.

9

Анонимен

преди 7 години

С други думи, за таткото и дядото от новогодишната топ-новина се очертава рязък обрат, в който социалните помощи са под формата на кашичка в затвора, на закуска и на вечеря. Много добре. Интересно, дали няма и някакво звено в болниците, което да проверява данните на родилките и подава директно сигнали на прокуратурата? Защото очевидно е необходимо - ако са осъдени 109 души, най-вероятно случаите са били 1090.

8

Анонимен

преди 7 години

за тази земя предците ти са давали кръвта си! Как можеш даже и на шега да кажеш, че може да дадеш "автономия" на един от първите райони на южна България, присъединени към държавата ни още от Крум?!? Ако се мислиш за остроумен - не си!

7

RUSSIA the best

преди 7 години

13 - Домата - Ами мисля , че за референдум , трябва да съберете подписи. По - нататък процедурата по българското законодетелство , незнам каква е.

6

Домата

преди 7 години

До RUSSIA the bestИ аз искам Сливен да стане автономна област и съм с 2 ръце и два крака за това ама де късмет.Между другото града е само административно в България иначе не е.Предлагам въпроса на референдум.

5

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

В Сливен от три-четири мандата резултата от изборите се решава чрез гласовете от Надежда.ГЕРБ знаят това и оставят ''особеностите на етноса'' на воля,като за награда получават победни вотове.Всички каракачански и арменски фамилии с бизнес в града дават щедро пари по време на избори,за да контролират *** вот,за да си гарантират след това благоразположението на ГЕРБ.Това е истината.

4

Анонимен

преди 7 години

Особености на един етнос който вечно е дискриминиран. Последно педофилията е подсъдна само за нормалните хора, които трябва и да си мълчат .

3

Анонимен

преди 7 години

Aми защо тогава дават малката булка по тв ха ха ха

2

RUSSIA the best

преди 7 години

Сливен не е ли време да се отпише от България и да престане да се храни от помощи от тази държава ? 80 % от населението не говори български.Да им се даде автономия и да се оправят сами , стига лежане на гърба на българския данъкоплатец.

1

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето ни.