54

Анонимен

преди 7 години

А ПИЙ имала 3000 снегорина в бойна готовност? Може ако и на АТВ сложат гребла. Пак ще се отчетат километри минати със вдигнати гребла по няколко пъти. УСВОЯВАНЕ без контролно - поне така е в по малките общини.

53

дядо Мразз

преди 7 години

Питайте малките човечета от Япония как се справят зимата, и дали се страхуват.

52

до 65

преди 7 години

Ами естествено, че не е работа на премиера да чисти пътищата.Това го има само в сбърканата БГ.Задълженията на премиера са да ръководи държавата.Затова си има АПИ.Ама в БГ - всичко е Борисов.

51

Анонимен

преди 7 години

Ако все пак запалят, се разхождат с вдигнати гребла и генерират милиони за ГЕРБ мафията.----------За тая смешна цена на винетките не само не трябва да палят, ами с чиста ледена вода трябва да поливат пътищата, ако питаш мен!

50

Чеевен трол

преди 7 години

До ЖоаоБСП е партия, която нищо никога не е построила за българите вместо това плаща на платени *** от червените села да пишат опорни точки за жълти стотинки.

49

Анонимен

преди 7 години

Да не би Борисов ПР-аждията да ги плаща или може би всички ние с данъците си.------------------Ми да не искаш аз да ти плащам данъците?

48

Анонимен

преди 7 години

Спомням си, че по същото време преди три години Орешарски беше оставил цяла Западна България непочистена, а на въпрос на журналистите защо това е така беше им отговорил - "Това не е моя работа".

47

Анонимен

преди 7 години

До ЖоаоТо се видя какво прави---пиар! Я поговори с хората които бяха блокирани пред Бургас. И защо вместо снегорините и техниката да разчистят пътя за хората, разчистиха пътя за НЕГО и придружаващите го телевизионни екипи. Щях да му повярвам ,че върши нещо ако я нямаше телевизията. И нищо не обичайно няма в това да вали сняг през януари с вятър,и да има поледица и обледняване.

46

до 45

преди 7 години

Да те снимат и показват непрекъснато слугинските телевизии и да ти правят постоянна реклама Прасешките медии, далеч не е еквивалент на работа.Борисов е просто едни селски тарикат с престъпни наклонности, болен от нарцисизъм.

45

Анонимен

преди 7 години

Голямо крадене и източване ще падне - та всичките снегорини в БГ са по-малко от 2 хил.Интересно какви са тия 3000 снегорина ?

44

Анонимен

преди 7 години

И кой ги плаща тия 3000 снегорина - 2998 от които са за централните софийски улици и имотите на герберастките крадци в Бояна и Драгалевци.Да не би Борисов ПР-аждията да ги плаща или може би всички ние с данъците си.

43

Глупости

преди 7 години

3000 снегорина... ама само на хартия. Половината не съществуват, другата половина са гробници, които не стават за нищо. Ако все пак запалят, се разхождат с вдигнати гребла и генерират милиони за ГЕРБ мафията.

42

Анонимен

преди 7 години

пак ще сме изненадани , бъдете сигурни в това , и накрая ще затворят всички пътища , мога да се хвана на бас , в тази държава всеки гледа да открадне нещо а не да даде нещо , да машини ще има разположени но на стоянки а тия който ще се движат ще са с вдигнати гребла , виждал съм го това стотици пъти защото постоянно пътувам , гледката е уникална преди седмица паднах в канавка заради заледен участък а кат ми написаха глоба на мен

41

малък сметко

преди 7 години

20000км републиканска пътна мрежа3000 снегориназначи на всеки 6.66км трябва да има снегорин

40

Това

преди 7 години

не е властта, а обикновена шайка ненаказани престъпници. Засега!

39

смЕх

преди 7 години

Днес се нагледах по телевизиите на новия филм Ледена паника с режисьор тиквата в главните роли половината министерски съвет и цял отбор пудели кой от кой по-голям разбирач и така като се позамисля основното което правеха и ще правят тия дни е да убеждават хората да не пътуват .

38

Анонимен

преди 7 години

21 век по света направиха летища в океана ние не можем да обезопасим 30 места, където всяка година ни изненадват с преспи. Добре, че не вали сняг, като преди 30 години, че цяла зима щеше да е бедствено положение.

37

До 49

преди 7 години

Лъжеш!Имаше предупреждения само за силен вятър, но не и за снеговалеж. Даже и когато катастрофираха първите автомобили на Тракия преди Бургас, пак нямаше никакво предупреждение.

36

Анонимен

преди 7 години

Ако ще и 30000 да са, като няма организация ефектът ще е почти нулев.

35

anonimen

преди 7 години

gledaite golemiq smqx utre pak krizisen 6tab na4elo s biv6iq premier