12

мислещ

преди 7 години

А някой да е сравнявал цените в Швеция на Голф и на изброените му конкуренти ? Все си мисля че това са доста по-скъпи коли и е нормално по-евтината /Голф/ да е по-купувана,все пак и в Швеция парите не растат по дърветата !

11

Йоги

преди 7 години

То верно -няма как да не им намалеят продажбите-това не е Голф да гонсменяш на 5 години.Купуваш и 30 години няма покупка.Сметката е -купуваш едно Волво или шест пъти повече Голфове.

10

до Бай Онзи

преди 7 години

Каква дребна душичка си-миша.Все известно е,че D5 на Волво е най-добрият за годините си.Волво не правят дизели по Еко причини- не са искали да замърсяват природата си.Все пак за износ са слагали агрегати от друг производител.Все пак има и Рено с двигател Волво.Всички производители слагат други двигатели...с много малки изключения.Двигателите на Волвониздържат до милион и половина-без ремонт.Няма друг такъв.Мерцедес,Ауди,БМВ,Рено-макс един милион!!!!!!!!Колата с най-много изминати км.....

9

волво

преди 7 години

Ще се види след година кой се е прецакал на *** или към перник.

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПрав си професоре, то и правец е българска марка лаптопи. Ти купи ли си вече ? Информирания.....

7

Кратун

преди 7 години

До ФактИзтъркани клишета! Няма нито една световно призната с качеството си китайска марка. В същото време примери за купени и съсипани марки колкото щеш. А и най-ясното доказателство е това какво купуват китайските милионери. Те имат пари и не се возят на коли с марки Великата стена или червен дракон и др. подобни (драконът е моя измислица).

6

Факт

преди 7 години

До КратунКитайската продукция варира в много широки граници-от (почти)премиум клас,та до пълен брак(за европейските стандарти).Естествено и цените съответстват на качеството.За всекиго според джоба,дето се вика.

5

Хм

преди 7 години

Ами обикновено повече се продават по-евтините автомобили(което в Швеция има по-различно измерение,разбира се).Доколкото знам,Волво вече нямат (сравнително) евтин модел,както беше преди.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Нокия отново е финландска! Вземи се информирай малко :)

3

Кратун

преди 7 години

Каквото са взели китайците, все са го развалили. Просто манталитетът им е такъв, посредствен. Същата работа стана и с лаптопите на IBM, които прекръстиха на Леново

2

Анонимен

преди 7 години

Скандинавската марка е такава вече само на хартия, хората не искат да се возят в китайски талиги опаковани в скандинавско име. Предполагам, че същото ще се случи и с Нокия, само времето ще покаже....

1

Анонимен

преди 7 години

откакто Volvo ги купиха скапани китайци, нищо чудно че почват да губят пазари в ЕС, скоро може да станат само марка която се купува в Китай.