54

Рашка

преди 7 години

Обама: Ястр'еб, лошо ченге или... просто Обанго !

53

izh

преди 7 години

*** и то не само защото му е генетично заложено(цветово). Да пилееш ресурса на държава за да правиш мили очички на гласоподаватели. То и при нас едни партии го правят ама мащабите са различни. Да живечт сиганетата. неграмотните, и крадливите - нали сме социална държава, пък и медиите поменуват по изборно време.

52

анонимен

преди 7 години

бяла маика прос----------ка от хаваите баща кенииска ***-------на това ерезултатьт и накрая испановзи1ните като него да го избират 2 пьти сьсипа сащ

51

Анонимен

преди 7 години

Не че съм расист. Ама управлението на Обама ясно доказа неспособността на препечените афроамериканци да се справят с каквато и да било работа. За това американците си избраха бял хетеросексуален мъж да оправи кашата.

50

Анонимен

преди 7 години

Nepriaten s grosna jena negri

49

Елена

преди 7 години

До Учителя:Ако са с "промити мозъчета"от руската телевизия,то трябва да знаят,че във Втората световна война победител е Русия(Съветски съюз).Едва ли "руската телевизия" е виновна за безкрайната тъпотия на американците да смятат САЩ за победители!ха,ха,ха,...."Учител"-да,да,ама -не!Други факти за американската пропаганда искаш ли?

48

Анонимен

преди 7 години

Най-сладкодумния празноглавец в историята на УСА в ролята на президент. Е, Клинтън и Д. W.Буш също не му отстъпват много по липса на сиви клетки .

47

Каун

преди 7 години

Мярка за Пълен провал по всички направления = 1 Обама. С това ще го запомним най-слабия президент на щатите.

46

бг

преди 7 години

В Библията пише че Антихриста ( Гяволо )ще влезне в Йерусалим по мирен начин и евреите ще го приемат за техния Месия ( фатална грешка ).

45

бг

преди 7 години

Остават още 15 дена,за да видиме дали Баба Ванга е била права,че тъмнокожият евреин ще е последният командир на САЩ.

44

Анонимен

преди 7 години

Обама е обикновен амбициозен некадърник, воден за носа от собствената си администрация и провалил се във всичко, което е започнал.Само да припомня как Путин трябваше да го спасява, като изнесе химическия арсенал на Асад.Примери бол.

43

Анонимен

преди 7 години

Обама = ID

42

Хм

преди 7 години

Поне се приключи с въпроса дали че.рен може да е президент.Недвусмислен отговор-явно може,но не си струва.Пак добре,че не се стигна до следващата фаза на експеримента-жена-президент!Съвсем щеше да окепази нещата....

41

321

преди 7 години

Наследството на Обама е кръв,мизерия,разруха,война,ограбени и разрушени страни......

40

Ще ви липсва Обама

преди 7 години

Ще видите ама плямпате сега глупости!

39

kiorsufra

преди 7 години

Ne snam dali Obama e otpusnal uisdite na RUSIA ama mai e obratno.Ako ne be6eRusia dosega isliamska darjava 6te6e da vladee i Irak I SIRIA i SAUDITSKA ARABIA .Mislia 4e ve4e amerika ne e tova koeto be6e predi 20g.Dokato otvad okeanskite ni ;bratia;gi podminaha ;bratu6kite;kato patni snazi.

38

Учителя

преди 7 години

По-голямата част от американците нито са чували за Путин, нито ги интересува...но всички руснаци мразят Обама, влючително и доста български келе6чета с промити от руската телевизия мозъчета

37

Учителя

преди 7 години

Америка е велика държава...просто Обама отпусна малко синджира на Путин и джуджето се помисли за велик...е сега ще го наврат па в кучия г*з, къддто му е мястото

36

Анонимен

преди 7 години

Тьп по тьп най тьп

35

А1

преди 7 години

Авраам Линкълн в писмо до Хорас Грийли."Аз настоявах и ще продължа да настоявам за премеселването на чернокожите обратно в Африка. Не мога да си представя по-голямо бедствие за Америка от интеграцията на *** в нашия социален и политически живот, както и да бъдат равни на насАз никога не съм застъпвал идеята за даване на чернокожите право на глас или право да бъдат членове на журито, или правото да участват в правителството, нито за бракове между бели и чернокожи."