7

Белагуев

преди 7 години

Гърците не са глупави,много добре знаят че ЕВРОТО е пара без покритие.

6

bulgaro

преди 7 години

Eto...vijte gi...kradlivite gurci....

5

Анонимен

преди 7 години

4, въй въй, а кой беше ти бе цървуланко, че да определяш кой какъв е? На гърчолята им наляха 300 милиарда да им поддържат стандарта, а нашия народ мизерства! Как няма да оскотее и обезверее? Боко казва "когато меркел говори аз слушам", но файда никаква! Пак сме най-бедни! Да ви имам приятелите "подаващи ръка". Такива като теб са проблема - послушни оФце и м...ърши!

4

Анонимен

преди 7 години

Четейки първите два коментари заключвам, че българина е изгубил дори и най-простите качества за вярна преценка за дадени неща.Той се е оскотил и деформирал напълно...поддавайки се единствено на най-първичните си инстинкти, да яде, пие ракия, пуши, слуша чалга...и това, което му е най-любимо...да МРАЗИ.ТОй мрази всички...и най-вече тези, които му подават ръка.

3

Анонимен

преди 7 години

До 1Личи си колко са ти познанията за света...

2

Анонимен

преди 7 години

Да плаща Меркел, аз вече нямам нищо против, след тая простотия с бежанците.

1

Анонимен

преди 7 години

споко, меркел ще плати сметката. На мен ми е интересно как най-верния васал на Меркел, (нашето слънце) така и не можа да гепи някой-друг милиард за България за верния си служинаж.... Както виждаме немците са широкоскроени и раздават милиарди на гърци на бежанци на спагетаджии. Общо взето който не си е поискал той не е взел