10

Анонимен

преди 7 години

До Анонименмачкана от ЕВРЕЙСКИЯ ботуш ако обичаш събуди се

9

Анонимен

преди 7 години

При диктатурата на Тодор Живков когато България беше мачкана от руския ботуш нито държавата нити който и да било полагаше грижи за бездомниците ги оставяха спокойно да умрат на улицата от студ. Тогава просто нямаше бездомници.

8

Циник до шопо

преди 7 години

Обезателно! Може в Харманли ( ако няма ) и джамийка да им спретнат! Па и килимчета да им раздадат - трябва да се молят хората! БХК строго ги следи тези неща! А нашите бездомници... *** някой дал фира в студа - голяма работа ! Те са българи - от тях никой не се интересува! Важното е гостите на Мурксул - ханъм да са добре! Имиджа ни пред Германистанския халифат да е точен!

7

Анонимен

преди 7 години

Защо си нямат къщички тези хора, ами спят по улиците в студа? България нали е член на ЕСи НАТО, или?

6

Анонимен

преди 7 години

До Циникспокойно,и амуджи има в този център. дори се виждат да щъкат из захарна ф-ка. те са НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР !

5

Да ви имам и

преди 7 години

заглавията и подзаглавията ... "Никой нямало да остане на улицата, за да умре от студ"... Ееех, училище-мъчилище!!!

4

Шопо

преди 7 години

До ЦиникИ само телешко !!! За амуджите-само ТЕЛЕШКО !!!

3

Тато из Правец

преди 7 години

При мен бездомници НЯМАШЕ...

2

Циник

преди 7 години

Бе зарежете ги БЪЛГАРСКИТЕ бездомници! За друго се притеснявам аз - бедничките пакистански, и афганистански БЕЖАНЦИ на топличко ли са? Нахранени ли са? Имат ли подходящи дрехи за сезона? Наплетоха ли им вълненки шушонки, и ръкавички? Българските бездомници - кучета ги яли! Те са калени пичове! Могат и без помощи! Нищо , че огромна част от тях са работили, и плащали данъци! Сега се учат да не ядат!

1

Анонимен

преди 7 години

Трябва всички така наречени бездомници да им се предлага работа към общински фирми - примерно с чистотата, сега към снегопочистването. Да работят , а не цял ден да бродират улиците или да просят и после да къркат по цял ден.