73

Анонимен

преди 7 години

Браво на Издислав, не е толкова глупав колкото изглежда!

72

Анонимен

преди 7 години

Всички мъже те разбират , с цици и дупе много може да се постигне на тоя Свят

71

Анонимен

преди 7 години

До ИзтокаВ конкретния случай, направиха "Тракия", щото по-голямата част от нея беше готова така или иначе. "Хемус" имат да правят трасе през занчиелно по-кофти терен, не е отчуждавана все още земя, няма проект и т.н. Много ясно, че първо ще завършат това, по което има по-малко работа. Друг е въпросът, че го направиха през пръсти.

70

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво точно прави за да остане на тоя Пост , какви точно неща

69

анонимен

преди 7 години

Разбрахме те г-жо Павлова,разбрахме всичко!!!!!!И това ,че общ. поръчка се отменя поради жалба на фирма.Значи разбрахме и това,че все пак намесата на Радев си свърши работата -общ. поръчка е отменена.По какъв начин е отменена няма значение,важното е,че е отменена!!!!!!

68

Анонимен

преди 7 години

Навремето от ЕС обясняваха, че не може да имаме хем винетки, хем ТОЛ системи, и че не може да въвеждаме ТОЛ система ако няма 90 проценат инфраструктурна мрежа...кога я построиха тази инфраструктурна мержа, като в Северна България пътища няма.

67

Анонимен

преди 7 години

Състоянието на пътищата е критично, не ги почистват,, въпреки че ни събират ужасяващи винетки, полицията не записва номерата на шофьорите с камиони, които нарушават изискванията за да ги глобява, магистралите се пуката - за каков тогаав имаме винетки? каков ще се подобри като имаме ТОЛ системи?

66

Анонимен

преди 7 години

70 - 80 евро! като минах през гърция за бусове бе 7 евро, за тежкотоварни камиони 4 евро, а, за автомобили 1 евро в дадена отсечка пред границата, близо до Сяр.!

65

Анонимен

преди 7 години

Баси хората не пуснали новия химн по бнр пуснали стария хихи е то това радио е за закриване като бтв и нова бре направиха го исторически

64

До Анонимен 98

преди 7 години

До Анонимен 98 То акаунта във фейсбук може да не го управлява той, а госпожата в сянка (която и от двете да е) Дано да греша и да се окаже надпартиен, но силно се съмнявам с тези плитки интриги.

63

Бакъря

преди 7 години

Бая се е олоила, както виждам.

62

Анонимен

преди 7 години

Докато слуша комсомолките Нинова и Йотова ще продължава да се изглага руския палякк Радев.

61

kiorsufra

преди 7 години

Vreme e vsi4ki koito sa iali ot darjavnata banizi da si platiat ;obiada ;VREME E VSI4KI KOITO SA KRALI DA SE OSOVAT V HOTEL:BELENE:.

60

Анонимен

преди 7 години

Соц. генералчето стана за смях, отново :))))

59

А.М.

преди 7 години

Г-н Радев не за първи път се изказва за теми, който не е проучил и разбира.Евтина форма на популизъм. Предполагам няма и да се извини, ще премълчи.

58

Изтока

преди 7 години

Мафия е ГРОБА!!! Построиха си МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ да си ходят на МОРЕНЦЕ!!! А СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ??? Май не е БЪЛГАРИЯ??? Там няма МАГИСТРАЛИ!!! Няма ИКОНОМИКА!!!! Сега ФИБАНИТЕ СОФИЯНЦИ -ЗАБЛУДЕНИ продължават да поддържат ТИКВАТА,щото са тикви !!! Като на ТИКВАТА камионите возеха с ГОНДОЛИТЕ СКАПАНИЯ СОФИЙСКИ .ОКЛУК???? ВИДИОТА *** обеща МОСТ Силистра -Кълъраш!!! Има ли го???

57

Евалата на Радев

преди 7 години

Този пък Радев получава моите адмирации за това, че се опита да защити правата ми. Защото ми писна с тези селски номера поръчки за 200млн лева да се пускат точно един ден преди Нова Година. Познайте дали поръчката не е измислена така, че да я спечели наш човек?

56

По-добре млъкни

преди 7 години

Тол системата ще бъде въведена, като стандартните винетки за леки автомобили няма да отпаднат. "Това е изключително по-изгодно за българските граждани и пътуващиЧе кое му е изгодното тогава - хем ще плащаме 100лв за винетка, хем отделно от това ще ни дерат и за Тол таксите. Да, супер изгодно е. Само че не за мен и останалите обикновени граждани, а за Батко и Братко, в чиито джоб всяка година ще влизат стотици милиони евро.

55

Молба

преди 7 години

Боже, ако не прибираш грешните, прибери поне смешните! И моля те, започни от другаря военен с големите уши...

54

Радост вкъщи

преди 7 години

Откога президентите и то невстъпили в длъжност се занимават с обществени поръчки, та и трябва да им се разясняват?! Другаря Радев ще е някакво събитие, без съмнение...