8

Хубава работа

преди 7 години

Еййй хубава работа ама Българска. До преди 2 дена тръбяхте че се вдигат, сега не се вдигат ... аййй вече стига с игрите ... ще се таковаме или не

7

Анонимен

преди 7 години

".............Целта е до 2018 да бъдат достигнати МИНИМАЛНИТЕ нива за облагане в ЕС"!!!А,има ли план и коя година е залегнало ПОСТИГАНЕ НА НИВО И ИЗРАВНЯВАНЕ НА МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ С ТЕЗИ В ЕС,а???

6

Влади

преди 7 години

Абе, някой помни ли, че и преди година щяха да вдигат цените на цигарите, пак биеха яко тъпана. Обаче, заради избори, това-онова не ги вдигнаха. И сега НЯМА да ги вдигнат, помнете ми думата. Оказва се, никой не го иска от лай.няното правителство, просто са пари за наште, ама ако народа няма да иска да гласува(гладува) за наште, ще им пуснем гювеч с цените за цигарите. Бойко, стига селски номера! Корнито, с климактериума няма да спечели изборите, ама Бойко, бъди мъж!

5

Анонимен

преди 7 години

А кога ще стигнем минимума на ЕС по възнаграждение

4

Беден БГ пенционер

преди 7 години

Мене нищо ме не плаши-че си харча 150-те лева и че си свиркам...

3

Коментатор

преди 7 години

Пушете братя българи докато е по-евтино и докато сте живи. Един път се живее.Като сте един ден на смъртен одър си остават спомените за цигарката, ракийката, биричката, салатката, цакането на карти до зори по потник в двора. Ех, идилия!

2

Stoyanov

преди 7 години

Само като чуя Менда Стоянова и нещо ме избива на бой!

1

турчина

преди 7 години

Сайта го нямаше почти час.