9

Анонимен

преди 7 години

Не съм разбирач,ченге съм, просто,глупаво и уредено. Дремя за пенсия стресиран и вземам рушвети, няма аз да оправям света, я.

8

Анонимен

преди 7 години

до 6:Абе байко,ти си сериозен разбирач по гумите!

7

Да видим

преди 7 години

Да видим този пък колко неразбрали ще има пак.

6

Borislavkov

преди 7 години

Da izbiagvat bg zimen turizam li?!

5

Димитър

преди 7 години

Тези изказвания на КАТ са смехотворни! Няма как при обилен снеговалеж, пътищата да са изчистени перфектно. Но няма как да ми казват да си седя вкъщи, щом си плащам всички данъци и има сключени договори за почистване!

4

Анонимен

преди 7 години

А така! Магистралите ще се ползват само при хубаво, слънчево време, при това само при дългосрочна прогноза за такова. Ако се зададе вероятност за сняг - да се затварят и всички да си седят по къщите! Че ще вземе да се лизне някой безотговорен на 2-те сантиметра сняг и Баце ще трябва пак да препуска и с риск за живота си да го спасява.

3

Анонимен

преди 7 години

Най-добре е кат да се закрие,или да се затрие,полза няма никаква. Днес по пътя Мездра Враца, освен да се крият като мишоци с камерите, нищо друго не правят тези стресирани хрантутници . Три снимки имат от мен. А както каза лиляна тълпата с лилявуту якинци,уредената партизанска унука, защо да чистим и ръсим с препарати,това е все едно да хвърляме пари в канализацията. Затова свинетка, напролет.

2

смЕх

преди 7 години

Направо да ударят кепенците на магистралите па на пролет който е оцелял да пътува.

1

Курти

преди 7 години

Най-добре изчакайте до юни