11

Анонимен

преди 7 години

Предизборна кампания на ГЕРБ, нарочно спират топлото

10

ставри

преди 7 години

ТЕЦ-Габрово върти същите номера.

9

Бургашкитоплофекатор

преди 7 години

Въййй, чуек! Уверяваме клиентите на Топлофекация Бургас, че това спиране на топлоподаването няма да се отрази на месечните им сметки.За компенсация, в средата на месец Юли ще включим парното на пълна мощност за два дни, което ще се отрази с незначителното увеличени с около 300% на месечната сметка.Грижата за клиентите е основен приоритет на топлофекационните батки в Бургаш!

8

Anon

преди 7 години

А като замръзнат тръбите през тези два дена- какво правиме? Сега ли се сетихте, че тази тръба е за смяна? Щом всичката й вода изтича това значи, че преди няколко (по топли, по топли ид и оти такива) месеца не всичката е изтичала и сте знаели за нея ама не сте се задвижили. Този некадърник сега да си подава оставката...

7

Анонимен

преди 7 години

Интересно как Топлодефекация ще компенсира лоялните си клиенти за причиненото неудобство и не/материални щети? Едни 10-20% намаляване на месечната сметка ми звучи добре като за начало.

6

Анонимен

преди 7 години

ББ да ходи да ги завива под шлифера! Един по един или по колкото се сместят, ще се снимат, а накрая ще го провъзгласят за почетен топлофикатор.

5

Анонимен

преди 7 години

Съвсем основателно хората може да откажат да отидат на работа тези два дни. Във всяка нормална държава биха изразили протеста си по този начин. Ама тука - не - ще си ходим зъзнещи и смрадливи и ще се гледаме гузно.

4

Анонимен

преди 7 години

Бургас, най-добрият град за живеене ... сигурно през лятото само

3

д-р Дрегер

преди 7 години

Мммм, 2 дни без парно в студа. Познайте какво ще се случи с тръболяка по сградните инсталации и какъв купон ще е след тия 2 дни.

2

Анонимен

преди 7 години

Мале,на -15 градуса,виелици и сняг и без парно,познайте кого ще благославят!!

1

Анонимен

преди 7 години

Ами да честитим на бургазлии. Тъкмо отринаха магистралата откъм тях, сега поне ще има откъде да избягат...